Čanak za Danas povodom optužbi Abazovića: On nije vredan čak ni mog odgovora

Ostavite komentar


  1. Nekako više verujem Abazoviću. Čanak nas je više puta uverio da je mutivoda.

  2. Gospodine Čanak vi znate onu našu staru izreku “ko prizna pola mu se prašta”sto znaci dobijaš samo 250 eura ako priznas.

  3. Odavno pratim Canka i njegov stav,rad i izjave..Canak je gospodin za Abazovica kojeg vise krasi kao “ Vucicev privezak “ nego tamo neki premijer..i dobro je ne obracati paznju sta lupeta bivsi premijer..

  4. Ako je Čanak za jednu stvar u pravu onda je to da njegovi nastupi i stavovi u proteklih 30 godina govore sve.

  5. Čanak je u politici od početka devedesetih, a na izborima na može da sakupi ni jedan posto glasova. Pa ipak, nekim čudom stalno dobija prostor u medijima.

  6. Realno, 500 evra je puno, flasa viskija i nesto za meze je prava tarifa. Nego, ako Abazovic nije vredan Cankovog odgovara, zasto daje izjave za novine i zasto ce na ovoj temi da jase narednih dana? Canak je jedna odavno istrosena politicka figura, bez kredibiliteta, bez glasaca, bez politike, kao one pevacice sa folk estradne scene, nekada je znao da napuni i neki manji stadion publikom a sada ide okolo po vasarima i peva i tudj repertoar i to po stolovima za sitan baksis.

  7. Nema sumnje da Abazović nešto zna u vezi Čankovih bljuvotina. Abazović je Premijer jedne države a Čanak pijavica i krvopija u Srbiji.

  8. Sve sto je gdin.Dritan rekao je 100% tacno, Kod Canka kada mislis da je dotakao moralno,politicko…dno kad ono pregrada

  9. Čanak je odavno pokazao da ga najviše interesuje novac (prvo vlast, jakako, ali opet zbog novca i sile) i da ne preza ni od čega. Naravno da nije jedini (Čomićka je je još jedno od ‘otkrovenja’) ali je postao konstanta …

  10. A sa kim ste ono u koaliciji na vlasti u Novom Sadu? Sa SNS ili sa vanzemaljcima.I ko onda laže. Jedino je tačno kad kažete da vaša dela govore o vama.

  11. Da,to je lakša varijanta,mnogo je teze odgovoriti na ovo pitanje.Ovako,kao Vucic,cutanjem stvar proglasiti, pa,skoro poslovnom tajnom.Radi se o iskusnom politicaru,i ovakav odgovor je nedopustiv,bahat.

  12. Što niste preneli integralni odgovor? Pretpostavljam, jer je rasistički i fašistički.

  13. Imam utisak da je, nažalost, Dritan u pravu. Možda cifru nije pogodio … Čanak kao i štošta sličnih likova, sada već decenijama pametuje i kritikuje a jedini pravi efekat toga je usitnjavanje opozicije i jačanje vlasti, svih do sada, čemu je svedočio …

  14. Čanak je beše bio protiv lustracije nakon 5. Oktobra. To sve govori o njemu. Nije vredan ni da se pominje.

  15. Dritan je učinio više za srpski narod za ovo kratko vreme nego Čanak za svo vreme za koje se bavi politikom. Pametnom dosta…

  16. Dritane, nisu ti ni do kolena ti moralni patuljci, napred, neka bude borba neprestana, neka bude što biti ne može..

  17. „moji nastupi i stavovi u proteklih 30 godina govore sve što imam da kažem, kaže Čanak.“ Šta reći.. to ti je autogol.

  18. Čanak je jedina osoba koja može da dobije prostor i na Pinku i u Danasu.

  19. Čanak je kao lik paora iz serije ,Jagodići,(nakon svake epizode postaje sve omraženiji)

  20. Srbija će da krene napred kad ovaj narod prestanu da truju demagozi kao što su Čanak, Šešelj, Vuk Drašković i t d. ( mnogo ih je za nabrajanje), a to će da se desi – nikad -teško nama. Kamo sreće da je više Abazovića, a ne Čankolizaca.

  21. Nenad Čanak, Čeda Jovanović i Vuk Drašković jedini govore istinu Srbima. Ostali ih lažu. Sva trojica, zajedno, dobijaju 1% na izborima. Ostali, koje je lako poznati kad lažu (kad mrdaju usnama), dobijaju 99%. Toliko o društvu u Srbiji.

  22. Па добро, свима је познато да је Чанак најчешће страни плаћеник, ал може он и да лобира за ко год плати…. Професионални мегафон и кловн.

  23. Dritan je posten, pravi gospodin u politici, steta sto nema vise takvih. Za Canka nisam sigurna, mislim da je premazan svim mastima, u svakoj corbi je mirodjija, ako ima interes.

  24. Ko je Čanak.Bivši „proslavljeni“ političar.Koga zanima šta on misli.

  25. Abazović je pošten čovek i dok je ovo izjavio ima razlog, tim pre što je reč o Čanku, koji je dobro poznat po svojim stavovima.

  26. @Vaso

    Abazovic jedini govori istinu i dobije oko 5% glasova u Crnoj Gori, ostali najvise glasaju za muljatora, lazovcinu Djukanovica, pale se na milogorske fasistkinje i fasiste, razne draginje i slicne – toliko o tebi i drustvu u Crnoj Gori.

  27. Ja mislim da je Abazovic od poverenja zato su mu lopovi i ukazali nepoverenje. Nepodnosi Balkan pametne politicare

  28. Čanak pljuje i na Patrijarha Pavla. Da li treba komentar ko je i kakav je? Nedostojan da se čovekom nazove. Abazovic je čovek u pravom smislu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.