Čavušoglu: Turska podržava evroatlantski put Kosova

Ostavite komentar


  1. E, bas zbog ovoga Srbija i njeni najvisi drzavni funkcioneri vrlo uporno ponavljaju da nam je Turska medju najblizim prijateljima, da su odnosi na najvisem nivou u istoriji i da NEMAMO otvorenih pitanja.
    Bas kao i sa Nemackom, Francuskom, Madjarskom, Emiratima i SAD….

  2. Kosovo i metohija je vekovna zemlja srbije to se jedino vazi i prizna kosovo je srbija !!!

  3. Pa da li je ovo moguce ? A Didik se bas kleo u Erdogana. Zasto ne pustiti Tursku da resava probleme i u BIH ?

  4. @ Ja… E, ako je podržavaju tako pismeni kao ti, onda nema zime.

  5. Tačno samo rezolucija 1244.Ali mislim da ni to neće biti dovoljno.Vučić ne koristi tu rezoluciju i to će nam isto doći glave.Biće tu još mnogo toga.

  6. Diplomatskim putem se ništa neće da reši.Vučić zloupotrebljava naše poverenje sa jedne strane da bi ostao što duže na vlasti. To će najpre Rudi da reše ali samo ako opet Vučić bude potražio pomoć od Rusije.Sli njemu se to ne isplati jer je onda kraj njegove karijere.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.