Centar Beograda osvetljen baterijama sa mobilnih telefona na protestu Srbija protiv nasilja 1Foto: FoNet/ Marko Dragoslavić

Centar Beograda, od Trga Slavija do Terazija osvetljen je večeras baterijama sa mobilnih telefona učesnika protesta „Srbija protiv nasilja“, koji i dalje u neprekidnoj koloni prolaze pored zgrade predsedništva Srbije, javlja reporter agencije Beta.

 

Oko sat vremena bez prekida okupljeni na protestu ispred predsedništva uz zvižduke skandiraju „Ostavke, ostavke“ i „Vučiću odlazi“, a ljudi i dalje pristižu u koloni iz pravca Slavije.

Mobilnim telefonima osvetljen je i park između zgrade predsedništva i Starog dvora, a mnogi od učesnika protesta nose, uz transparente „Srbija protiv nasilja“, i majice i poruke sa zahtevima protesta.

Među okupljenima na petom po redu protestu je i veliki broj roditelja sa malom decom, i studenata koji su sa transparentima „Srbija protiv nasilja“ bili najglasniji u zvižducima ispred zgrade predsedništva Srbije.

„Studenti neće da ćute“ jedan je od transparenata koji je istaknut u koloni građana, kao i veliki transparent „Istina, sloboda, pravda“.

Sve informacije o protestu pratite u Danasovom BLOGU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari