Čepurin: Koga predstavlja Hojt Ji, on Trampa nije ni video

Ostavite komentar


  1. Ali pored toga Jia sedeo je ambasador Skot. To je dokaz da je iznet zvanicni stav Vasingtona, zar ne?

  2. Ovde je sasvim u pravu. Nije jasno zasto se ovde pridaje paznja mladjem diplomati iz njihovog MSP, koji tek pocinje karijeru. Hojt Ji je mladji diplomata nizeg ranga i tek treba da napreduje. Naravno, nikad nije bio ambasador niti zamenik ambasadora, niti ce uskoro. Bio je samo na jednoj sluzbi u Crnoj Gori, gde je bio najmladji diplomata najnizeg ranga. SAda je referent za Srbiju, kao sto i u nasem MSP postoji referent za SAD. To jeste odgovorno, ali iznad sebe ima deset rangova do ministra, i realno je da ga nikad u zivotu nije video niti ce. Kao sto ni nas referent za SAD tek gradi karijeru i ne moze da vidi Dacica osim na TV. Ovo su jednostavne istine, dopadale se ili ne

  3. Ovo je ta zvanicna ruska politika,koja se ne mesa u stvari drugih drzava.Spala im je spoljna politika na Belorusiju,Tursku i naravno Srbiju.
    Srbija je druze Cerupin, na putu za EU, doduse malo u corsokaku sa ovom vladom ali kad dodje ova prozivana opozicija gore, ona ce tamo brzim vozom posto ce onu jednu klimavu stolicu, najzad otudjiti.
    Do tada probajte napraviti Rusiju da vas 75 pomocnik 24 zamenika ministra ustalasa zapadni Balkan.

  4. Ovaj čep-urin ponovo uzima sebi za pravo da se meša u unutrašnje stvari Srbije.Šta je on,srpski drveni advokat? A možda mu je samo krivo što mu Hojt Ji nije dostavio stenograme svojih razgovora sa srpskim zvaničnicima ?

  5. Sve ovo što je rekao Čepurin upućeno je samozvanom pretsedniku Vučiću. Drugim rečima koga si primio i kakav si stav zauzeo Vučiću? Kako si zastupao srpski narod Vučiću? To znaju samo četiri zida i to tako više neće moći? A što se tiče toga što je pored sedeo Skot, to ne znači da je zvanično. Zvanične su bile jedino bombe po našim glavama 1999. a sve ostalo su laži i obmane, što je drugi naziv za razgovor sa Amerikancima.

  6. Hoće li baš tako biti, gospodine ambasadore? Dopustite, pa nije valjda da je SAD neka banana-država, kao što, uostalom to nije ni Rusija, pa da sebi dozvoli takav luksuz da tamo neki "levi" službenici i kvazi diplomate vršljaju po svetu u njeno (SAD) ime? Nesporno je, naime, da postoje mnoga različita politička gledišta, kao i interesi u svetu, uvek ih je i bilo i biće ih, ali je ovakvo jednostrano tumačenje, zaista, deplasirano, reklo bi se – čak i smešno zbog mnogih aspekata.

  7. Gde je nas vajni ministar Dacic koji tako vesto balansira izmedju jedne velesile(USA) i jednekleptokratske grupe tracara na vlasti(Rusija).Nesrecni ambasador Ukrajine je rekao istinu i od toga smo napravili skandal kao i inace kad nam se istina ne dopada,nego bi da se uljuljkujemo u lazima.Da li je neko opomenuo Seselja zajedno sa ovom sramotom od Cepurina?Ma ne,to je nasa apotekarska spoljna politika samo sto se kantar davno pokvario pa dobro postaje zlo,pomoc i zasluga,kriminal,a lopovi najveci dobrotvori.
    Uostalom,Nis ne moze dobiti diplomatski status!

  8. Mislio sam da je ruski ambasador mnogo MUDRIJI i KULTURNIJI ! Na žalost ispao je vrlo prizeman i bahat, kao da je zaboravio da više nije na snazi prevaziđena KGB škola , pogotovo u Srbiji gde je komunizam odgovoran za milionske srpske žrtve !!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.