Cilj Ane Brnabić je smena Jadranke Joksimović

Ideja o rekonstrukciji Vlade potekla od same premijerke, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. Koliko citamo ni HR resenja ne daju najbolje rezultate kada je u pitanju ispunjavanje EU obaveza, iako spajanja ima apsolutno smisla. Ako verujemo izjavama da su samo rezultati merilo, ako je samo to bitno, svakako Joksimovic nije najgora medju ministrima jer bar donekle radi svoj posao. Sa druge strane niko ne daje odgovor sta se desava u zivotnoj sredini i da li se u tom resoru bilo sta radi i realizuje. Voleo bi da me neko ispravi, ali nijedan rezultat nije ostvaren za vreme ove vlade. Uvodjenje reda u taj resor je svakako mnogo vece pitanje za one koji odlucuju, a to ukljucuje i EU pitanja, da ne pominjem trovanje dece i ljudi od raznog otpada.

  2. Sve u svemu, teško ovoj državi..

    Bitno ja da Dačić ostaje na poziciji sa koje nas uspšeno sramoti godinama i izigrava ruskog ambasadora. Mihajlovićka, kakva god da je, jedna je od retkih koja ima kakve takve vidljive rezultate u svom resoru. Ali, nije ruski taster, tako da u startu ima problem..

  3. Ovo za zivotnu sredinu jeste apsolutno tacno ili mozda se svi prave ludi na temu Obrenovca, samo jedan primer.

  4. Prethodno, potrebno je da premijerka postupi i odgovori po preporukama građana koje argumentovano ukazuju na nezakonit i koruptivan rad pojedinih organa javne vlasti, naročito u domenu zapošljavanja javnim konkursima. Šta je urađeno po osnovu navoda iz Nacionalne strategije za borbu protiv korupcije, Prevencija korupcije: zapošljavanje u organima javne vlasti-privilegovano zapošljavanje ugovoraca i sl.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.