Čitaku: Kosovo slobodna i nezavisna država

Ostavite komentar


  1. Iljora Citaku i Kosovo su taoci ideje Velike Albanije. Kosovo nije tolerantno i kao takvo ne moze i nece biti nikakva drzava a pogotove ne demokratska.

  2. Kamo srece da i Beograd ima slicnog ambasadora poput hrabre g-dje Vljore Citaku sa Kosova pa i da Srbija napokon bude slobodna drzava a ne da se valja u zivom blatu laznog patriotizma i pokvarenosti sa kojima nas davi zadnih decenija.

  3. @Dr Mans

    Ta "hrabra" Vljore Citaku je u UN izvela jedan lazni patriljotski reopertoar u kome je samoishvalisala, zamenjivala teze, rasipala demagogiju, branila ratnog zlocinca Haradinaja a negde je i otvoreno lagala i sve to na jedan nadmen, nekulturan nacin tipican za napaljene patriljote iz 90tih proslog veka, cime je pokazala da nicim ne zaostaje za balkanskim prosekom. To sto oni koji su optereceni Srbima i u ovakvom albanskom propagandistickom repertoaru vide nekakvu ““hrabrost" govori pre svega o njima samima.

  4. @Dr Mans

    Da imas kapaciteta da ukapiras i da si slusao sta je pricala Citaku, ukapirao bi i sam da to sto je govorila nije nista bolje od suplje mantre bilo kog tipicnog politicara na Balkanu ali ocigledno da licne i nacionalne frustracije u odnosu na Srbe dovode do suzavanja vec ionako skromnih kapaciteta.

  5. Čitaku: Kosovo slobodna i nezavisna država

    Realnost: Tvorevina koja se predstalja kao "Kosovo" je izdrzavani, zavisni, nefunkcionalni i sporni protektorat u kome su ugrozena osnovna prava, u kome vlada ozbiljna diskriminacija, najveca korupcija u Evropi, najveca nezaposlenost, najveci broj trazilaca azila u odnosu na broj stanovnika, najmanje plate i penzije itd. Ratnog zlocinca i kriminalca Tacija koji glumi predsednika da ni ne spominjemo.

  6. Bravo,gospoja Citaku.Odrzala lekciju Nikolicu,a bogami i srpskoj spoljnoj politici,na celu sa Dacicem.

  7. Eh, ipak mi je žao što mi niste objavili komentar, sasvim drukčiji od drugih i van "uređivačke politike redakcije" ali evo sažetka malo umuvenijeg i valjda prikladnijeg… Kasovski Albanci su uvek gledali ko će ih predstavljati u svetu i nije slučajan izbor Vljore (Valone gr. Flaute) za njihovog predstavnika u UN. Pogledajte fotografiju k““o da su sišle sa modne piste "VOGA" a Vljora najlepša poput naše snajke (opet su se pomirili) Adrijane Lime iz "Victoria““s Secret Angel"… Hajdemo i mi malo k““o oni ili Hrvati sa Kolindom. Na uskoro verovatno upražnjeno mesto srpskog premijera postavimo Zoranu Mihailović. Jel““ može???

  8. Lako je, doktore, kosovskoj ambasadorki kad je Kosovo svoje na svome, kada nema pretenzije prema susedima i kada ne mora da laže. Našim je diplomatama kudikamo teže.

  9. @Milivoje Radaković

    Albanska paradrzava "svoja na svome" na Kosovu? Pa zasto onda za sebe koristi naziv ““Kosovo"? Kako to da nema ni SVOJ naziv a da ne spominjemo ostalo? Albanska paradrzava nema pretenzija prema drugima? o R1244 Kosovo je deo Srbije a ta paradzrava je izgradjena na teritoriji Srbije sat je to onda nego otimanje tudje teritorije? Citaku ne laze? Hoces da kazes da je istina da je "republjik kosova" jedna nezavisna, multietnicka, demokratska drzava, da je uck "najuspesniji oslobodilacki pokret" ili da je Ramus Hardinaj "nevini politicki zatvorenik": a ne ubica i ratni zlocinac? Svega ima zaista.

Ostavite komentar


Politika

Ko može sprečiti Dodika? 10

Ko može sprečiti Dodika?

Tema najnovijeg Mosta Radija Slobodna Evropa bila je da li je genocid u Srebrenici ne samo nepremostiva prepreka za pomirenje Bošnjaka i Srba, nego i za tolerantne odnose između dva naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.