Čomić: Odluka o mom isključenju iz DS-a je već doneta

Ostavite komentar


    1. Ma ne samo da ima lični integritet, nego i ego do neba i lični interes zbog kojeg je baš briga za partiju, moral i čast .
      Nagradiće to Aleksandar Opsenar

      1. DS – uđeš izađeš gotovo – imaš pravo na suprotno mišljenje dok ono nije u suprotnosti sa stranačkom dogmom

        1. Da, u DS uđeš, izađeš i gotovo, ideš posle gde god hoćeš. Ali kod SNSa, je uđeš, a ako izađeš, gotov si (vidimo se u čitulji), e to je osnovna razlika imeću NAS i VAS!

      1. Odgovor je dat na moj komentar – od strane Mslevićevog vojnika, Opsenarovog bota: ko to kog ne poštuje?Čomićku nisu postovali u DS ? 100.godina je potpredsednik. Bila je u rukovodstvu u vremenu kad su bili na vlasti, ima li krivice za način na koji su „vršili“ vlast?
        Prošla neokrznuta.

    2. Davno je trebala da bude iskljucena,kao i mnogi iz njene grupe istomisljenika,zbog krivice sto je DS tu gde jeste sada.

  1. Gde je to zakonima i amandmanima „srušena“ diktatura?
    Zašto nije g.Gordana predložila da svaki treći predsednik bude žena?

    1. To je nas dogovor.Zarad mrvice vlasti sve pokvarimo.Zasto je sada morala da udje u Skupstinu?Ponudjeno.

  2. Velika je greska iskljuciti gospodju Comic koja je bila jedan od zastitnih znakova DS-a.Dama nije lutka na koncu i imala je svoje JA sto je za pohvalu a ne za iskljucenje.DS na moju veliku zalost konstantno pravi greske sto nije za pohvalu.Izbor Lutovca za lidera stranke je takodje velika greska jer je DS imao puno energicnijih clanova od njega koji bi stranku uz pomoc ostalih clanova kojima je stalo do stranke, stranku odveli u bolju buducnost od ove.Dama zasluzuje za sve sto je ucinila za DS samo pohvale.

    1. Gospodja Čomić pored dobrih stvari , sa grupom koja opstruise Lutovca jer su izgubili na izborima od njega, neprekidno ruši odluke organa stranke. Naravno da se to dopada SNS pa je preko A. Brnabic i hvali. Da nije bojkota nikada amandmani G.Comic ne bi bili prihvaćeni od bahatiji u skupštini.

  3. Gospođo Čomić, izabrali ste utaban put ka prihodu, praktično napustili DS, sledi samo verifikacija vašeg izbora. Niko, pa ni DS ne može da promeni Srbiju. Vreme uspona ugašeno je ubistvom Đinđića, jer Srbija uvek ubije onog ko bi da je čini boljom i bira bezumlje.

  4. Nije mašinovođa doneo odluku da zgazi čoveka na šinama. već je čovek odlučio da na šine legne.
    Gospođa Čomić je odlukom da ignoriše odluke DS samu sebe isključila.

  5. Nedosledni Srbi.Nikada nema dogovora,sve pogaze,zato je sve tako kako je.Niko nije toliko pametan koliko misli ali i niko se nece dati narodu sem deklerativno.Samo da opstanu tu gde jesu.Ubi nas politicko tj.stranacko drustvo.

  6. Potpuno su u pravu što Vas isključuju. Ne obazirete se na odluke stranke i vraćate se u onaj brlog od parlamenta gde Vas je Šešelj lepo počastio komplimentima. U takvom društvu mislite da nastavite borbu za bolju Srbiju?! Ili je to sekundarno a primarni je lični interes i emotivna vezanost za poslaničko mesto. Ženska prava su samo izgovor i to usaglašen sa Martinovićem i ekipom…

  7. Nemojte zaliti gospodju Comic,ona je jedna od hiljade istih politicara u Srbiji koja ce lako sebi naci resenje!Bila je na vlasti i naravno kao i mnogi nista ucinila nije a danas se setila zakona o vecem ucescu zena!Sta ste radili sve one godine kada ste bili vlast?Nista,naravno!Ona samo lakse bira da za sebe obezbedi lagodan zivot kao do sada!U moru bezveznjaka i preletaca gospodja Comic pokazuje kao da misli svojom glavom protiv stava svoje stranke i zato dobija pohvale iz vladajuce partije!Lepo je drustvo u sadasnjoj skupstini,samo se pozeleti moze takva skupina..i ne ljutite se na gospodju,svaka ptica svome jatu leti,uvek je bilo!

  8. Nece biti Comicka, odluku o iskljucenju is DSa si donela ti onog momenta kada si resila da imas solo nastup u skupstini… Pitam se samo za koliko su te pazarili?

  9. Taj amandman bi bio glatko odbijen da je dosao na red pre dva,tri meseca. Sad je idealan trenutak da se amandman prihvati,da se Goca pojavi na sednici,da bude isključena iz stranke zbog kršenja stranačkih odluka i da se DS predstavi kao „crna kukavica“ a vlast kao oličenje demokratije!

  10. Poslanica se malo zaigrala. Nažalost, neko veliki deo svog identiteta izgradi oko učestvovanja u vlasti i to mu se previše osladi, pa previđa činjenice. Sledbenice Miše Vacića mogu da likuju.

  11. Šta vas je sprečilo da taj amandman podnese te kad ste bili potpredsednica skupštine?

  12. Dotična gospođa je mislila da je pretplaćena za vrh stranke. Za dvadeset i kusur godina je redovno imala visoke prihode i beneficije a daleko je od nekog kvaliteta. Čak mislim da su ovakvi kadrovi i doveli do sunovrata demokrate. Mesta za nove ljude nije bilo, isti ljudi se vrte i dan danas. Normalno bez Đinđića ( koji se rađa jednom u sto godina) a koji nije imao podršku ni 5% naroda oni samo tumaraju. E, pa narode ne rastu
    Đinđići na grani pa ga ubereš. Mora da se promeni potpuno struktura od ovih isluženih i nekvalitetnih kadrova koji se ponašaju kao multi level kompanije
    i oni na vrhu su nedodirivi

  13. Daj boze…samo jos da povedes Sutanovca, Kenu, Balsu, Jerkov, Videnovic, Natasu i Micuna pa da zaista krene normalna DS!

      1. Humora nikada na odmet! Nego, ima dosta clanova, mladjih i ozbiljnih, koji ne mogu jos neko kratko vreme u prvi plan zbog starih zasluga vecitih poslanika! Ako su nabrojani svi clanovi onda moze odmah odluka o gasenju, da nas ne bi gradjani ugasili!

  14. Ostala je bez ideja i bez energije. Pametno sto se povlaci iz politike dozivotno. Zdravlje je na prvom mestu.

  15. Nacin na koji je vodila sednice Skupstine ni malo se ne razlikuje od MG.
    Toplo se preporucila SNS. Primice je oberucke.
    On takve vi.

  16. „Pametnija Srbija“ bi htela demokratiju, a podržava sistem gde su stranke vlasnici mandata, pa ne samo to, već i da po svom nahođenju oduzimaju te mandate.

  17. Posteno bi bilo da u svojoj politickoj karijeri gospodja uradi prvi put nesto posteno, da se uclani u vladajucu sektu.Ona ima prave kvalifikacije za to…

  18. Sve mi se pomesalo, clanovi Eticki odbora DS bi trebali da se zapitaju sto su demokrate?.Comicka lepo kaze da je bila u etickoj dilemi ,donela je odluku ,postupila po njoj ….eeee ne ide to tako ,kakvo pravo ,kakva sloboda clana u politickoj stranci

  19. DS se i dalje raspada. I raspašće se potpuno. I treba. Ni ovaj Lutovac nije ni za šta. Trebao je još pre više meseci da izbaci iz stranke svakog koji je imao imalo disonantan ton. Trebao je da uvede strogo poštovanje procedura i discipline. A zbog ovih kao što je Čomićeva, Jerkov, Kena, Mićunović, Božović…, zbog ovih nadobudnih i umišljenih je mnogo demokratski orijentisanih glasača bilo u belim listićima ili čak glasalo za SNS, te 2012. Nadobudna Čomićeva je zapravo uzor ponašanja Gojkovićevoj. Što se amandmana kojeg je podnela frustrirana Čomićeva, to je promena izbornih uslova par meseci pred izbore što je politički nekorektno, a etički taj zakon zapravo suštinski ponižava žene.

    1. Zakon bolje menjati ikad nego nikad sta smeta koncenzus ko bi proso gubi SNS ostali svi dobijaju isto i za vecu zastupljenost zena .A DS su unistili zna se ko naceo Ceda i posle suje jedan po jedan cepali nije bilo cvrste ruke Micun digo ruke a ostali zeljni vlasti. Ugasili je sad bi da se spajaju nema nista od toga svi da se povuku sa scene polizicke nedorasli i zeljni fotelje to im je u glavi a dobro narodu niko ne misli vec ga gaziti i unistiti . Iz tih razloga narod ih nece vise

  20. Meni je zao da gospodza Comic posle 20 godina primanja poslanicke plate takorec’ ostane na ulici. Jedino da se bavi naukom jer se sve vreme predstavljala kao fizicarka? Eto, malo doprinos razvoju nauke, stvarno pa dosta je bilo 20 godina?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.