Čomić: Svaku sankciju snosiću sa osmehom

Poslanica i generalna sekretarka DS o preporuci da bude isključena iz stranke

Ostavite komentar


  1. Svako iznenada čudno ponašanje i iznošenje tankih argumenata budi sumnju na mogućeg instruktora. Odnos prema stranci čiji je član može se slobodno nazvati bahatim.

    1. Prvo,izgleda dok sam citao odgovore da je sve savrseno u drzavi,dijalog cveta itd.Gde zivi ova zena?Motivi su duboko sakriveni

      1. Za one koji ne znaju, procitajte ko je G. Comic pre nego iznosite teorije zavere. Prva postava ds, daleko pre Djide koji je dosao po vertikali tek nakon 5. oktobra. Da za procenat pravi kombinacije onom ko je nasledio Djindjica. Vama ni Micun ne valja, koji kaze isto. Da i on ne radi za vlast. Aha, i ja sam bot, samo Djido i Mladja valjaju. Sigirno

  2. Kako to da neko ko se zaklinje u demokratiju ipak ne zna šta je demokratija. Draga gospođo Čomić, demokratija je proces pre donošenja odluka. Kada se odluka donese, većinom, ona se sprovodi. Ipak, Vi vodite računa samo o ličnom interesu.

    1. Znači, ova manjina koja je upala u RTS i pokušala upad u tv Pink je nedemokratska?

      1. Pa DOS je nekad bio manjina pa razbuca Slobu. Bitno je biti na pravoj strani istorije. Sve dodje jednom na svoje mesto.

  3. Sve je toliko providno da nije vredno komentara. Teško je odreći se poslaničke plate i privilegija koje gospođa Čomić ima skoro 30 godina zahvaljujući isključivo Demokratskoj stranci.

  4. Svaka cast novinarki. Razvalila je sa pitanjima a ova od sramote samo u zemlju gleda. Bolje Vucic u ruci nego Lutovac na grani.

  5. Gospođa Čomić pokušava da formalno popravlja sistem unutrašnjom evolucijom, a u suštini ona prihvata status kvo u zamenu za kozmetičku intervenciju., Time se izdaje politika stremljenja svoje stranke i opozicionog bloka o suštinskim promenama putem smene stranke na vlasti.. Šta će se izmeniti time što će u budućem Parlamentu biti 40% žena klimoglavki? Šta će biti drugačije? Samo procenti bez suštine i produžetak agonije celog društva.

  6. Koliko dugo zivis na narodnom znoju , sta si do sada promenila , koliko si do sada poslanicki plata primila , kako te nije vise sramota?

  7. Da je Gđa Čomić ovo predložila pre samo šest meseci ili nešto manje, doživela bi salve uvreda, od Rističevića, Martinovića, Atlagića, a potkačila bi je i sama Spikerka Skupštine. Kada joj se Martinović u Skupštini obratio sa „uvažena Gđo Čomić“, (a doskora etiketirana kao članica žute lopovske bande), postaje nam svima jasno, kom carstvu se dotična gospođa, zarad još jednog mandata priklonila!

    1. Žao mi je što sam svih ovih godina, lmala svoje mišljenje, i mislim da sam ispala „magarac“.

  8. Resila da zameni Zoranu Mihajlović. Djordje Vukadinović se vrlo ljubazno obraća na sednicama skupstine i daje vrlo suvisle predloge ali njegove predloge niko ne stavlja na dnevni red a ni ne uzvraća mu se ljubaznošću.

  9. Čomić: Svaku sankciju snosiću sa osmehom. Naravno! Vi ste iz…ali narod i možeš slobodno da se osmehuješ!

  10. mislila sam nema goreg od njenog sedenja u skupstini za vreme rasprave, a onda je dala odgovore u ovom intervjuu..
    i da, bas mi drago sto ce naci vacic i drugi nacisti imati 40%zena na listi. bice to vrhunac borbe za zenska prava

    1. Ni jedno ni drugo već se prodala. Poslanička plata uopšte nije mala plus ostale privilegije, poneki odbor, dnevnice…

  11. Meni je ipak,veoma žao,da sam poslanik,predložio BiH,da to ne može biti niko,ko nema profesiju,od koje može da živi,kada mu istekne mandat…

  12. Gospođa Čomić živi izgleda u nekom svom svetu,gde su na snazi demokratija i vladavina prava.Ili iz sitnih šićardžijskih razloga glumi da je tako.Verovatno će sa „veseljem“ gledati i kad u parlament uđe 100 novih Radeta,Maja Gojković i sličnih njima.Zar je važno kog pola su radikali?

  13. Kakva je stranka kad ima ovakve, i to viđene članove, decenijama!?
    Nije jedina!

  14. Poslanici koji nemaju svoje zanimanje izaci ce na izbore uz odredjena obrazlozenja,posebno ako su uvukli i decu u politiku,nazalost.Ipak se vecina lidera bori da predje cenzus,sy
    to manji to bolje po njih i njihove najblize.

  15. Časnije je i poštenije,a i moranije ,sam napustiti nešto što ti ne odgovara,dok je trajalo-trajalo,sada imate nove ideje i vizije i odlazite(na kraju i Mićunović je to,svojevremeno,uradio),svu sreću,dug život i zdravlje do sledećih izbora.

  16. Zbog takvih kao sto je ona je i propao oeti oktobar, zato je AV, AV cvrsto na vlasti, opozicija se raspala nije Slobo kriv, narod je…..
    Ovi ce biti na vlasti dok se ne istrebe Srbi iz Srbije, Srba ce biti samo van Srbije za nekih tridesetak godina, a ovde ce se naseliti neki drugi narod. Ko preživi videće

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.