Čović: Ne može biti prelivanja krize s Kosova na BiH

Ostavite komentar


  1. Ovako govori pravi lider jednog naroda i steta je sto nemaju svoj etnitet vec su taoci BiH federacije i zrtve bosnjackog hegemonizma i Komsicem koji je vec usao u politickom recniku kao sinonim „Postenog“ Hrvata, Srbina ili Albanca u zavisnosti od drzave. Pokusali su „Komsica“ da izaberu i na nedavnim izborima za gradonacelnike na Severu KiM.

    1. A kog su „Komsica“ da izaberu i na nedavnim iborima za gradonacelnike na sever Kosova kada niko nije smelo da bude protiv kandidata serpske liste te SNS liste jer bi zaversli kao Oliver Ivanovic i njegov kum ranije , VOLITE VI „POSTENOG“ HERVATE , BOSNJAKE , ALBANCE a ne volite i maltretirate „casne“ serbe na granicnim prelazima sa Kosovom koji radu na vladi Kosova a isto kada serpska lista SNS lista rade na istirucije Republike Kosova nema veze jer su poslusni prema beogradu a ne prectavlaju interesa tih jadni serbe posebno ovi na severu Kosova jer serbi juzno od ibra su vidili namere beograda da ih zloupotrebi sopstvene politicke pojene .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.