Crnogorski ministar spoljnih poslova: Čudi drama u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Pa glasale su i Rumunija iBugarska…a toliko,,ljubavi,,sa njima ,pogotovo Bugarskom u poslednje vreme.Svi oko nas suglasali ,samo mi ne. Da li nam to nesto kazuje. Naravno,svi su protiv nas. A mi smo andeli,nepogresivi,jedini u pravu. Da li?

    1. Ne izmisljaj. Rumunija je bila protiv. Madjarska je bila uzdrzana a priznala je Kosovo. Mogla je Crna Gora ali nije.

    2. Vidim da Vi znate ko je u pravu a ko ne ali, u srpskom narodu postoji izreka koja kaže, „Ako vidite da su desetorica protiv jednoga, znajte da je onaj JEDAN u pravu“? A šta smo mi to uradili „svima oko nas“?! Oslobodili ih i napravili države? Pa nije to razlog da nas mrze gospodine osim, ako nemaju neki kompleks.

  2. Molio bih crnogorske zvanicnike da nas postede njihovog licemerja. Ne vidim u cemu je problem da sa ovom zemljom odnose svedemo na daleko manji nivo: interes i samo interes. Kada oni budu trazili od Srbije nesto mi bismo trebali isto ovako da se pravimo Englezi.

  3. Tragično je da većina ljudi u Srbiji ne shvata da potezi Crne Gore nijesu upereni protiv Srbije, ali zvanična Srbija vrši neviđeno spinovanje da bi dobila poene kod domaće javnosti. Glasanje za Kosovo u Interpolu je glasanje za to da kriminalci iz CG ne nalaze utočište na Kosovu, to je kraj priče. Kosovo je priznato jer se Crna Gora sa njim graniči, a sa one strane nije srpska policija, ni srpska vojska, ni srpska ekonomija. Crna Gora nije Paragvaj pa da njena odluka oko priznanja bude čisto politička odluka, ovdje se radi o tehničkim stvarima ljudi.

    1. O čemu pričaš. Interpol radi i na Kosovu, ali preko eufora, eupolisa. Imaju sve podatke o raspisanim poternicama, ali ne mogu sami da raspisuju poternice, već preko međunarodnih snaga. Oni nisu država u punom kapacitetu bez obzira što je Kosovo priznato od mnogih država i malih ali i velikih. Kada postane članica UN sva ova pitanja će se razrešiti sama od sebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.