"Čuj, zašto sam ga blokirao": Đukanović posle "rata" sa Rističevićem nastavlja Tviter obračune 1Vladimir Đukanović Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Poslanik Srpske napredne stranke, Vladimir Đukanović, posle sukoba sa kolegom Marijanom Rističevićem blokirao je na društvenoj mreži Tviter i nekadašnjeg poslanika SNS Srbislava Filipovića, piše portal Nova.rs.

Filipović, koji je poznat po tome što je u prošlosti oblačio kostime na skupovima SNS, nije mogao da se pomiri sa time što ga je Đukanović blokirao te je hteo da čuje objašnjenje zbog čega je to učinio.

„Što si mene blokirao? Svaka čast. Pozdrav“, napisao mu je Filipović.

Potom se oglasio Đukanović:“Naravno da sam te blokirao. Hajde sad. Živ bio“.

Usledilo je potom Đukanovićevo obrazloženje zbog čega je to blokirao nekadašnjeg kolegu iz poslaničke klupe, navodi Nova.rs


Čuj, zašto sam ga blokirao…Eto, zato što mi se blokira svako ko mi je antipatičan. Zato što nikada ne komuniciram sa ljudima da bih imao lažne korektne odnose. Zato što prezirem licemerje i zato što me ne zanima kontakt sa dotičnom osobom. Eto zato“, napisao je on.

Ovo nije prvi sukob Đukanovića sa partijskim kolegama.

Nedavno je zaratio i sa Marijanom Rističevićem, s kojim je započeo raspravu najpre o Partizanu i Zvezdi, da bi se potom diskusija raširila na druge teme koji su uključivali epitete poput „pakosna manjina“ i „mali radikalčić iz prošlosti“.

Spominjali su se i bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, direktor Partizana Miloš Vazura, Željko Ražnatović Arkan, narko klanovi i mafijaši, Dijana Hrkalović i dubina Đukinog džepa…

Filopović, iako se trudio u Skupštini da ostavi utisak nebirajući reči kad je potrebno pohvaliti predsednika ili napasti opoziciju, neće biti poslanik u narednom sazivu parlamenta.

Ranije su se na društvenim mrežama pojavile Filipovićeve fotografije iz 2010. godine, kad je na ulicama Beograda, zajedno sa Aleksandrom Vučićem, tada potpredsednikom Srpske napredne stranke, delio paketiće prerušen u Deda Mraza.

 


Kako su mediji tada pisali, predstavnici Srpske napredne stranke podelili su tada ispred restorana „Ruski car“ oko 300 paketića beogradskim mališanima povodom novogodišnjih praznika.

“To je samo jedna u nizu akcija kojom želimo da pokažemo da nam je stalo do dece i njihove budućnosti. U vreme kada su ljudi siti svih nas političara, kada gledaju kako da pronađu malo izlaza, želimo da im ne otežavamo, bar danas“, rekao je tada Vučić tim povodom.

Srbislav Filipović, tada evidentno glavna maskota partije, tokom godina je evoluirao pa je došao i do poslaničke klupe i prilike da pokaže da pripada grupi najkrvoločnijih kerbera vladajuće stranke. Međutim, to mu nije pomoglo da zadrži mesto u Skupštini, navodi Nova.

Filipović je rođen 1984. godine i po zanimanju diplomirani ekonomista, pre članstva u vladajućoj partiji, bio član još dve stranke G17 i Demokratske stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari