Zaratili Rističević i Đukanović: "Ti si jedan mali radikalčić" 1Foto: (1)FoNet/Nenad Đorđević;(2)FoNet/Ognjen Stevanović

Do juče je izgledalo da su poslanici Vladimir Đukanović i Marijan Rističević u dobrim, čak i prijateljskim odnosima. Međutim, sport je umešao svoje prste, pa je rasparava oko Zvezde i Partizana dovela do dugačke rasprave u kojoj su neki od epiteta bili „pakosna manjina“ i „mali radikalčić iz prošlosti“, piše Nova.rs.

Spominjali su se i bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, bivši direktor Partizana Miloš Vazura, Željko Ražnatović Arkan, narko klanovi i mafijaši, Dijana Hrkalović i dubina Đukinog džepa…

Sve je krenulo od objave Vladimira Đukanovića u kojoj piše:

„FK Crvena zvezda šampion Srbije u sezoni 2021/22. Bravo majstori!“

To je do te mere isprovociralo Rističevića da je započeo dugačku raspravu, u kojoj se nisu mnogo birale reči, piše Nova.rs.

„Čestitam Beguncu i sudijskoj organizaciji na tituli. Zasluženo oteta! Partizan ne treba da igra i statira ali su na vreme poslali Vazuru i Vučelu u upravu FKP“, napisao je Rističević.

„Niko ne brani pakosnoj manjini da se ljuti“, uzvratio je Đukanović.

I onda je razgovor u kratkim crtama izgledao ovako:

Rističević: Aha, što se prepoznajete u čestitkama čuvenom Beguncu i sudijskoj organizaciji? Što je najgore mislite da je u sportu dozvoljeno krasti samo zato što ste nepakosna većina.

Đukanović: Ah, pakost izbija iz komšije malog.

Rističević: A da mi prodamo NIS za džabe čisto da dobijemo 60 do 70 miliona evra za sponzorstvo, pozovemo Tadića da šutira penale i maznemo lovu.

Đukanović: Ubiće vas prošlost. Živite u prošlosti… Mora da se gleda u budućnost. Da se stvara vizija.

Rističević: Reče mali radikalčić koji je sa Kokezom i Beguncem osvojio dve titule prvaka države za par meseci.

Zatim su u priču umešani Vazura i Željko Ražnatović Arkan, a onda je došlo i do klijentkinje advokata Đukanovića Dijane Hrkalović.

Rističević: Klijentkinju je surovo prozivao…

Đukanović: Jesam, pa?

Rističević: OBRAZ

Đukanović: Nikad čistiji.

Zatim su usledile konsatatacije Rističevića o Đukanovićevom džepu koji se „popunio“, a tviteraši su se nadovezali pitanja tipa „Marijane, zar ti insinuiras da je ovo lopovska država?“ i konstatacijama da su narodni tribuni i da treba da ih bude sramota, pa je Rističević je zaključio:

„Što bi mene bilo sramota ne branim ja klanove, narko dilere i mafijaše…“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.