Ćuta spevao pesmicu Vučiću: Taj je jeo šta je hteo, birački spisak ceo i parizera jedan deo 1Foto: N1

Poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta posvetio je na protestu ispred Republičke izborne komisije pesmicu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

„Ima jedna pesma poznata iz vremena kad smo bili klinci. Bio jednom jedan AV, kakav AV, strašan AV, taj je jeo šta je hteo, birački spisak ceo i parizera jedan deo“, rekao je Ćuta na protestu.

Deseti protest građana i opozicije okupljene oko koacije „Srbija protiv nasilja“ održava se večeras u Beogradu. Građani su se okupili ispred zgrade Republičke izborne komisije, a ovom protestu prethodio je i protest studenata koji je organizovan u centru grada.

„I mnogo te se plašim Vučiću, prvo pokradeš izbore, a onda se vozikaš s onim Sinišom najmanjim u škodi i guraš prst u oko narodu kojeg si pokrao i šta misliš šta će dalje da se dogodi u zemlji u kojoj vladaš kao diktator. Svaki koji misli da vlada kao diktator na kraju završi kao klovn. Ključna reč neodustajanje. Oko slobode nema nagađanja, ima da teramo dok god mrdamo. Igrate se s narodom, teramo dalje, glavu gore, Srbijo“, poručio je Ćuta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari