Da li je Ana Brnabić advokat sina predsednika Vučića ili predsednica vlade?

Generalni sekretar Medijske organizacije Jugoistočne Evrope (SEEMO), Austrija, za Danas

Ostavite komentar


  1. S obzirom da po TV studijima nosa fotografije Vučićeve dece ona je promoter porodice Vučić, naročito Aleksandra, a ne njihov advokat.

    1. drzava je u biti jedna velika piramida koja bazira stoji na siroki fundament . ) koja drzi sve uziji deo do. vrha? U Srbiji Fundamenta sacinjavaju Ziteljima sa relativno s
      niskim stepenom opbrazovanja sa sitnim privilegijama u mali i sred. Mestima kao
      “ Rukovodioci“ bezkrajno odan“ vodji“ Skupa sa siromasnima koji hvataju za svaku slamicu za prezivljavanje sü u majoritetu tako da rastrgana opozicija takoreci nema nikakvih sansi da menjaju vlast . Nada je u tome da ce vlast vremenom reformirati jer ovako kao danas nemoze dugo funcionirati, nisu tu AV i Ana najveci Problem nego Baza ( Fundament ) koja “ klize?

    2. Izvinite koje napisao ovaj tekst. Ja se cudim da se covek cudi!
      Ja se cudim da se u Srbiji javno napadajj necija deca! Ja se cudim da ima dosta onih koji to podrzavajj! Ja se cudim da se o tome cuti! Ja se cudim gde je nestala kultura i dali je je uopste bilo! Ja se cudim da se ponasate kao u indijskoj seriji! Cudim se i sramim za vase nekulturno ponasanje

  2. Vucicev sin se jasno vidi u prisustvu problematicnih licnosti. Ne moze Vucic da kaze da to nije tacno koliko god bio otac slab na svoju decu. Moj je savet Vucicu da dok je „precednik“ ne dozvoli svojoj deci da se javno eksponiraju sa problematicnim ljudima. Zaboravili smo Marka Milosevica i njegove slicnosti sa problematicnim i krimogenim strukturama. Sve mi je ovo jako slicno. Samo je Marko nosio gajbe a Vucicev sin hranu kao volonter. Pa eto jadan dobi i kovid 19!

  3. A ona je predsednik vlade? Nisam to znao. Po cemu mislite da je ona predsednik vlade? Ja nju vidjam samo kada daje neke izjave pre bih rekao da je ona podparol Predsednika?

  4. Non stop je sa kriminalcima a brane ga kao da ima 7 godina!
    Uspesni „menadzer“ koji je na prodaji Radonjica iz Zvezde Olompiku zaradio oko 3miliona € !!!
    To je i Terzic priznao. Kako ke od transfera agenciji koja je posredovala placeno 40% !!!
    I to svi u fudbalu znaju, kao sto znaju ko su i sad njegovi igraci u Zvezdi i ko se forsira u reprezentaciju da bi se uzeli novi milioni!!!

  5. Dame i gospodo: Ana Ralf Nešto Brnabić! Šatro najbitnija ličnost u zemlji.

  6. Nije sudija, ali svako treba da stane u odbranu osobe čiju decu na ovakav način napadaju.U ovom slučaju to je predsednikovo dete a sutra će biti neko drugo.

    1. kako ti ne dosadi da ponavljaš tudje glupe izjave, jedi sendvič i pokrij se ušima!

      1. Ti njoj nudiš sendviče a ja tebi jedno veliko G. Sram da te bude ničiju decu ne treba dirati pa makar bila i predsednikova. Nemoj da se pokrivač ušima već idi na lečenje.

    2. Prvo, niko za njega ne kaže da je kriminalac, već da se druži sa kriminalcima.
      Kako onda se ne napada druga deca? Od drugih političara? Zato što se ne druže sa kriminalcima „koji su uhvaćeni kako se tuku“…

  7. ne razumem, zasto se AV mladunce oseca „poveredjeno“? Sedi sa kriminalcima „koji su gonjeni samo zbog tuce“, sto zanci da su, ipak, krivicno gonjeni, ali neosudjeni (nepristrasan i jedino moguc zakljucak). novinar ga je slikao, udba je zaplenila novinaru sredstvo za rad. Sto zanci da su udba i „navijaci“ u dogovoru/saradnji (opet logican, i jedino moguc zakljucak). Ali zasto se oni osecaju „povredjeni“, to ne mogu da zakljucim? Sto novinari rade svoj posao? Sto svi znamo da sta se desava u Srbistanu? To su opste poznate stvari – moze raditi sta god hocete, jer polugladan narod MORA da ima „spasioca“. medjutim – spasioci se menjaju. A menjaju ih navijaci i udba, nad kojom mislite da imate kontrolu, ali, ona kontrolise Vas… Hehehehhe….

  8. Pa zna se ko je i šta je gospodinka Ana. Pitanje je samo koji motiv ima da radi to šta radi i priča to šta priča, pošto nekako ne verujem, da će se ona duže vremena zadržati u srpskoj vlasti. Uvaljaće se negde, ko Čokolinda sad proba u MOK recimo…

  9. Otkud ona zna ko je, šta je, i koje su joj nadležnosti. Sigurno obožava svog „šefa“ i onu izreku: „Veži konja gde ti gazda kaže.“ Da ima debele koristi od toga ne treba sumnjati.

  10. Zar ne može da se reaguje, onako, ljudski, kao čovek a ne kao partijski „krpiguz“?! Siguran sam da bi se gospodin Oliver Vujović zgražavao da se radilo o detetu, ili deci, nekog opozicionog političara. Odmah bi se pronašao krivac, u Aleksandru Vučiću, čiji su odredi za likvidaciju krivi za svaki zločin na Balkanu, a njegovo, ili njihovo, ćutanje bi bilo „čisti“ dokaz da su u pravu?! Kada su u pitanju deca, posebno ona koja su van politike i političkih tokova, ne treba biti licemer i koristiti dvojni moral i standarde .

  11. Ana Brnabić je sama po sebi propust, ali u prirodi se dešavaju i takve stvari. Tele sa dve glave, sijamski blizanci, ona… i td.

  12. Neverovatno kako se g-dja Brnabić ne zapita zašto se to „dete“ u 23. godini stalno pojavljuje na javnim mestima sa ličnostima iz kriminalnog milijea? Jeli zato što podrżavaju politiku njegovog oca? Zašto se ne gleda TV sa mladim matematičarima ili softverašima koji su budućnost ove zemlje? Jasno mi je da premijerka mora biti lojalna Vučiću jer ju je on postavio na to mesto iako niko živ nije za nju glasao u Srbiji. Ali dajte malo to inteligentnije radite, a da nas ne blamirate pred svetom.

  13. Konjina iz Bugojna ugovara vikend poslove sa djeticima!Cist dokaz da je sprega vlasti i kriminala postala prirordna stvar u mojoj Srbiji! Tuzno i zalosno ali sve pohvale za novinarku!

  14. Mislim da je osnovna postavka: funkcija vodećeg političara u Srbiji – pogrešna. Brnabić je to u hodu naučila. Mislim, mislim, mislim teško, teško joj ide, ali ,a ali , ali o svemu tome dobro, mislim ako neko kaže ovo ili ono u svakom slučaju, proći će

  15. Ne znam kakva je zakonska regulativa u Srbiji po pitanju zaštite privatnosti, ali znam da je u čitavom civilizovanom i demokratskom svetu savim normalno, legalno i legitimno interesovanje novinara i javnosti za to šta rade i kako se ponašaju (punoletni) članovi porodice ljudi na najvišim državnim funkcijama. Svojevremeno kada su objavljivane fotografije mortus pijanog i razularenog princa Harija niko iz kraljevske porodice nije optuživao novinare i opoziciju za laži i napade na „dete“, već su ćutali i preduzimali mere da ga vrate na pravi put. Takvih primera je mnogo, ali to su uređene i ozbiljne države.

    1. Dragane, lepo ste rekli, to su uređene i ozbiljnew države. Šta smo mi?

  16. Njegovu decu ne sme niko da dira a sta on radi nasoj? Koliko hiljade nase dece je napustilo ovu jadnu zemlju zbog nepismenjakovica koje je on okupio, sa kupljenim partijskim diplomama, bahate malogradjane zeljne para i vlasti. More ne mogu ocima da ga gledam i odlicno je sto ste istinu nazvali pravim imenom, kakav otac takav i sin, kriminal zaudara iz njih pa sve prsti.

  17. Nekada u srećna vremena su paparace pratili estradne zvezde i članove njihovih porodica. Ti časopisi i revije se zovu tabloidi. Neretko su tabloidi u želji za senzacijom izazivali tragedije kao npr. smrt lejdi Di. Sa pojavom realiti šoova same zvezde iznose na tacnu svoje živote (Osborn, Karadijšen, Đogani… ) pa su paparaci izgubili svoj hleb. Ali žilavi su oni i evo resetuju se i prebacuju na novi teren – politiku!
    Nekada se u vreme pred izbore ali i vreme kada su stranke imale pare pojavljivsli novi časopisi i revije – sada nema para, a neće ih ni biti jer ne učestvuju na izborima pa para nema za izbornu kampanju, pa se u političke tabloid pretvaraju nekada ozbiljni dnevnici i revije sa dugom tradicijom i respektom. Samo svetski tabloidi su imali ozbiljnu ekipu skupih advokata a i tiražom će kompezovati štetu. A, šta će naš Danas kada prođu izbori i Vučić osvoji još veću vlast, moraće osim Vuka Jeremić zaposliti kao novinare i Obradovića (čovek je makar pismen sa diplomom profesora srpskog jezika i književnosti) Lutovca za unutrašnju ili spoljno političku rubriku sve jedno, a Marinka Tepić će ozbiljno ugroziti Snežanu Čongradin.
    PUF će kao i do sada komentarisati i bampovati sve njih.

    1. Znaci sad je promlem i ko stane na stranu dece? Poenta je sto neko bez imalo grize savesti prodaje bilo cije dete zarad politike, a za svojom kao place

    2. Miodraže mrmote vidim opet jahači komentatorlučke apokalipse su dobili dozvolu za blesanje i eto tebe, buljiše i frau zorančeta ruku pod ruku igrate kozaračkog kolo ovde. Sunce vam žarano da vam sunce žarano…

      1. Nije da se smeju…nego jos gore.
        U stampi se dobije utisak nekog nerazumljivog, nerazvijenog i polupismenog naroda kad dopusti vladi sve i svasta.

  18. Bravo, dobar komentar i dobra konstatacija. Nikoga ne napada ali konstatuje dobronamerno. Kamo sreće da neko u Srbistanu to i shvati.

  19. Da li moze jos nesto da zacudi od ovih primitivaca sa funkcija? Budimo realni,funkcije su uzurpirali najnizi sloj drustva i u tome je cela poenta. Sta se ocekuje od poluobrazovane ,,premijerke,, koja brblja bezveza da bi njen sef rekao ,,bravo,,. O njihovom sefu koji se i ne ponasa shodno funkcije vec vodja gomile sa sendvicima,necemo ni komentarisati. Zato i nece Srbija biti ozbiljna drzava jer u svetu svi znaju ko njome manipulise. Zalosno je to za narod koji sve to trpi.

  20. Treba samo pustiti Anu da pomaze Vucicu. Niko mu tako ubojito nece nauditi.

  21. Gospodine, druže,…, kako god,.., Anu je predsednik i postavio na to mesto da bi radila to što radi. Sve će to biti tako dok građani Srbije ne shvate da to nisu poslovi predsednika i premijera.!!!

  22. Pa,šta!-Pogrešilo dete od 22 godinica,neće više,ljubi ga čiča!

  23. Uh, taman se Ana umislila da i ona može nešto pametno da kaže., kad ono kritike.

  24. Šteta za Anu Brnabić. Uvek sam smatrao da je kao premijerka imala sjajnu priliku da bude izvanredna dopuna populistički orijentisanom (i to je potrebno u politici) predsedniku Vučiću. Mogla je da bude stvarno evropski orijentisan tehnokratski menadžer (ili menadžerka, radi rodne ravnopravnosti), koja obavlja i organzuje posao. Pod evropski orijentisan, ne mislim na one njene pomalo šuplje politikantske fraze, kao, “posvećeni smo evropskom putu…“ i slične besmislice. Umesto svega toga, postala je osrednji SNS-ovski “agitpropovac“ (ili “agitpropovka“, radi rodne ravnopravnosti). Ako je to cena za još jedan premijerski mandat, uveren sam da je platila previsoku cenu.

  25. Drveni advokati se odmah javljaju Brnabić, Vulin i Stefanović su prvi, a onda slede razni gradonačelnikčići i nebitni činovničići…sav naš jad i beda

  26. Ne uzimate u obzir mogucnost da je zavolela tu decu i da zeli da ih zastiti? Valjda ima prava na to, ne bitno da li je na funkciji ili javna licnost, svi smo mi ljudi.

  27. Niko nije niciji advokat ali svako normalan ce da odreaguje kad napadaju necije dete.

    1. Dete od 22 godine?
      Ako punoletan covek od 22 godine smatra da je ugrozen zasto se ne brani sam. Zasto to u njegovo ime cini ona kreatura od A. Brnabic?

  28. Ljudi moji, ajde da prestanemo da uvlacimo decu u politicke stvari. Deca su nesto najsvetije sto imamo i ono sto ne smemo da blatimo, a to se uporno radi.

      1. Nije ni bitno koliko ima godina, može on da ima i duplo više, već je problem što napadaju sina, da bi naudili ocu.

  29. Svaki čovek bi trebao da osudi napade na nečiju decu, samo da bi se nanela šteta njihovim roditeljima, bez obzira da li je ta osoba političar ili ne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.