Da li je vlast dužna da raspiše referendum ako potpiše evropski predlog za rešenje kosovskog pitanja?

Ostavite komentar


  1. Do sad je predsednik odlučivao o svemu sam pa može sad i sam da potpiše, moliću lepo.

  2. Nikako referendum. Narod mora da ostane čist jer je nedužan. Ljagu i prokletstvo moraju podneti političari. Kao što se otimaju za zasluge, puteve i slično, moraju i ovo da pripišu sebi.

  3. Šta vam je ? Ne morate ništa potpisati. Pridružite se ruskom svetu i ostvarite svoje zelje da budete dio pravoslavnog sveta.

  4. Није битно ко гласа него ко броји гласове,зна се унапред шта ће да буде на референдуму ако се одржи. То је резултат овог вазалног односа од 2000.године па на овамо.Све је давно решено и потписано само не зна како да саопшти грађанима па нама гура врућ кромпир,е па не може.

  5. Ne smemo mi ostali da odlučujemo o sudbini i zemlji srba na KiM. Oni sami treba da odluče. Vojvodina će biti sledeća ili Raška. Biće ultimatum EU i za severnu pokrajnu.

  6. Vucic se seti naroda samo kad treba da se izmakne od odgovornosti. Sta je sa cuvenim:“JA necu“ „JA ne dam“ ..?

  7. Precednice molimo vas da date ostavku..mislimo da vi ne znate dalje jer ste nas doveli svi politicari do rupe i propadanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.