Da li nove međunarodne okolnosti utiču na Vučića da odustane od predsedničke kandidature?

Ostavite komentar


  1. Kada bi sutra vučić rekao neću da se kandidujem i podržaću jednog kandidata koga opozicija izaber, tako bi se pobili u opoziciju da bi sami izumrli.

  2. Za srbe i srbiju nade vise nema vasa karma je postala da ste krava muzara za sve prosle i buduce politicare susedne zemlje interna ionalne kompanije i kinu .

  3. Srbijo 3.april je dan kada moramo zaustaviti ovog neuravnoteženog, narcisoidnog i štetočinskog diktatora!
    Ovaj ,,mali putin“ sutra može da napravi isti ovakav haos kao njegov idol u Ukrajini i zato mora biti zaustavljen dok ne bude kasno!

  4. Mnogo priče, bezveze. SNS je Vučić. Niko sem njega. Pogledati samo sastav vlade. Niko nebi dobio glasove građana.

  5. SIgurno će se kandidovati. Njega zanimaju samo njegovi lični interesi. Što bi se lišio neustavnog delovanja i narednih pet godina.

  6. Dali ce Vucic proci u prvom krugu proci ce ubedljivo jer nema nikog ko zna da dodaje na njegovo mesto.

  7. Sta god napisem vi necete da odjavite.Evo nesto dobro nadam se da cete objaviti .Sada imamo naj bolji trijo u svetu ,putin ,lukasenko ,vucic

  8. Koliko ja shvatam iz navedenog je da nas precednik sns smatra idiotima. Srecom vecina nije jos usla u tu grupu ali deo ocigledno jeste

  9. Neki se nadaju ali od toga nema nista, Vucic ce biti kandidat za predsednika i pobedjuje u prvom krugu glasanja

  10. Nema zašto da se biju opozicionari, oni i ovako znaju da nema šanse protiv Vučića. Dajte novog poštenog i ne iskvarenog, da nema iza sebe puter raznoraznih opozicionara. Dajte nekog ko će imati plan da stvara i gradi, ko neće imat samo plan da smeni Vučića. Dajte nekog koga nećete hvaliti rečima kojima ste kudili protivnika. Zamerate Naprednjacima da kandidat nije stručnjak da vodi, a svoje hvalite da će stvoriti tim jer nisu stručni. Budite kulturni i fini, to će više pridobiti glasače, ne svađajte se u diskusijama jer stvarate lošu sliku. Budite drugačiji od svih protivnika i budite svoji. Oslobodite se uticaja i finansiranja od strane Đilasa, Jeremića i Ponoša jer onda narod zna ko će voditi politiku a nisu omiljeni da privuku pobedničku masu.

  11. Svugde ste i dosadni ste ko tesne gace. E pa necu da odustanem u inat vama pa crknite, a mozete da vredjate dokle hocete, na jedno uvo udje na drugi izadje.

  12. Trenutno nema osobe koja bi mogla sve ovo da iznese osim Vucica,deo gradjana u to ne veruje,ali to je istina.

  13. Lažna dilema, Vučić po običaju dramatizuje da se bajagi nećka, kako bi motivisao svoje birače. On inače MORA da se kandiduje iz bezbroj razloga, od kojih je najvažniji, da sačuva još malo slobodu, dok ne obezbedi sebi teren za bekstvo iz Srbije, posle pada sa vlasti!

  14. @gaja
    Jeste, uspešan je, ali u rastakanju Srbije, neustavnom delovanju i najvećem zaduživanju Srbije ikada.

  15. Od 30% glasaca na referendumu Vucic je dobio 60% a opozicija 40%.

    A to znaci za Vucica je ukupno 20% Srbije!

    A sta sa 80% naroda Srbije???!!!

  16. On da odustane…, nema šanse. Mnogo je on prljavnih tragova ostavio, mnogo afera ima da bi sve napustio pre nego što ukloni tragove koji ga inkriminišu.

  17. Srbina nikad nece uvesti sankcije velikoj rusiji.
    Evropska zajednica fuck.
    Drug daca dacic igrutinovic je
    lepo objasnio. Jok 2030, mejbi 2059. Neka ide ezajedno u pickup licku mater svoju

  18. @Dimitrije @Anton molim vas iz SNS-a da upisete po sendvic za svestrano idolopoklonstvo. S obzirom da je Nestle otvorio fabriku ovde, dajte i neki kremic za gospodu.
    Dimitriju i nekog ucitelja srpskog jezika iz stranke molim vas

  19. U Srbiji ne postoji strah od rata a ni od inflacije. Posle korone ne postoji više nikakav strah.

  20. Ima li ikakve mogućnosti da iznađete sagovornika ili komentatora koji će imati drugačije mišljenje osim onih koji su antiprotivni sadašnjoj vladi?! Pa nije sve crno ima nešto barem sivo ako ništa po vama nije belo.

  21. Gledajući komentare,na žutoj štampi :Blic,Kurir itd,Rusofili su u ogromnoj većini.Zbog toga Rusiji sigurno nećemo uvesti sankcije,nego ćemo im se dodvoravat.Ako bi učinio drugačije gubi izbore na svim nivoima,čak i medju onima koji ne glasaju za sns ima mnogo nerazmišljajućih Rusofila.Opet ako ćemo posteno,ovi sz nas bombardovali a rusi stidljivo branili.

  22. VUČIĆU , SKINI SE OVOM NARODU SA GRBAČE I NEMOJ NAS VIŠE POCENJIVATI I NAZIVATI POGRDNIM IMENIMA .
    DOSTA JE BILO ŠTA ĆE TI VIŠE , A AKO TI MISLIŠ DA NAS SPASIŠ , NEMOJ MOLIM TE , PUSTI NAS DA POCRKAMO , SAMO NISTA OD TEBE !
    KADA TI SE SELJACI ZA SVOJE PROBLEM (U PERIODU OD 20 MESECI ) OBRAĆAJU 20 PUTA A TI NI SLOVO NE NAPIŠEŠ NEMOGU DA TE CENE I POŠTUJU , NISI ZASLUŽIO !
    TAJ VAŠ CINIZAM IZAZVAO JE U NAMA MRŽNJU PREMA TEBE !

  23. Samo se nadajmob. Samo taj lik sad radi s 500% kapaciteta , smišljajući kako da i ovo iskoristi u svoju korist !
    Taj s vlasti mirno otići neće ….

  24. Kako kaze politikolog Mrdalj,Vucicu idu u prilog epski imidz i patetika,pa mu je to velika prednost.Sta cemo sa svakodnevnim strajkovima,otpustanjima sa posla,bedom poljoprivrednika koji nas hrane,strahom od vlasti…Ali,tu su imidz i patetka,kojima jeMrdalj ocaran.

  25. Zasto da se ne kandiduje? On je vise uradio za Srbiju nego svi predhodni zadnjih 50 god. Najmanje je opterecen licnim interesima,za razliku od nekih predhodnih…

  26. Sva je prilika da će EU primiti Ukrajinu i da će NATO primiti Kosovo i Bosnu što bi Vučića odbilo kandidaturi za predsednika Srbije pa i za premijera.

  27. To je luda pomisao,on bi i život dao da ponovo bude prvi čovek države,on je bolestan za vlast.Znači,to nikako ne dolazi u obzir.On voli da se iživljava nad nesposobnim narodom.Šteta što nije znao da Srbi mnogo pirinča jedu pa im obezbeđuje,kao da smo u ratu….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.