Da li vlast prisluškuje opoziciju i odakle Vučiću informacije da opozicija planira blokadu Gazele u petak? 1Foto: Miroslav Dragojević/ Danas

Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd kaže za portal N1 da ne zna odakle predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću informacija da je za petak tokom protesta planirana blokada Gazele.

„Oni će u petak da blokiraju Gazelu, kako će ljudi kućama? Bravo, veliku ste stvar napravili“, rekao je danas Vučić.

Lazović kaže da je očito da se predstavnici opozicije prisluškuju, ali ne isključuje i mogućnost da je informacija procurila na neki drugi način.

„Formiran je štab protesta i tačno je da smo pominjali blokadu Gazele. Da li će blokada biti ili ne, najavićemo sutra na konferenciji za medije, a građani će, nadam se, prepoznati taj gest“, ističe Lazović.

On dodaje da su i ranije bili prisluškivani i praćeni i da su svesni toga.

„Kada smo pre nekoliko godina upitali Telekom da li nam neko prisluškuje telefone, odgovorili su nam da je to službena tajna. Nema sumnje da je to i sada slučaj“, ocenjuje Lazović.

Podsetimo, nakon prvog protesta „Srbija protiv nasilja“ koji je održan u ponedeljak, organizatori su najavili novi za petak 12. maj ukoliko se njihovi zahtevi ne ispune.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari