„Da ne dozvolimo da od Nedeljica naprave novu Savamalu“: Ćutin Ekološki ustanak pozvao građane da se pridruže meštanima i spreče rušenja Rio Tinta

Ostavite komentar


  1. GLASALI SU ZA VUCICA U NEDELJNICIMA!
    SADA IM SE VRACA !

    BRAVO ZA CUTU!!
    BRAVO ZA REDAKCIJU DANASA!!

  2. Kompanija nema dozvolu da srusi kuce na zemlji koju su kupili upravo od stanovnika ovog sela? Moram da sednem da nekoliko puta procitam, jer od Cutinih izjava zaista boli mozak.

  3. Ako od vlade zavisi začas će da dobiju dozvolu,jer ovom narodu niko nije veći dušman od ove vlade kod koje je za pare sve moguće.

  4. A što na pr. naša tzv. prva dama, ne ode u Nedeljice, kad se toliko zalaže za „nulti otpad“, Uzgred rečeno, pojma nemam šta je „nulti otpad“, ali znam šta je „otpad“ i gde mu je mesto.

  5. Pre nego što se iko pridruži žiteljima Nedeljica u „odbrani ognjišta“, kao što su neki od naših najeminentnijih glumaca to učinili još pre skoro dve godine, pitajte ondašnje stanovnike za koga su glasali (bar u većini) i za koga će glasati i ubuduće. Zašto bi se neko večito borio za tuđu slobodu i dostojanstvo?

  6. Ne mogu da verujem da u celoj Srbiji ni ujednoj ludnici ne može da se nađe jedno mesto za ovog čoveka? Možda da prikupimo pare SMS-om pa da ga pošaljemo u inostrantvo na lečenje?

  7. Kako mislite da sprečite nekoga ko je kupio kuće i postao njihov vlasnik, da ih sruši ako to želi? Zašto niste prozivali i osuđivali one koji su im prodali svoje kuće? I ako bi se sprečilo rušenje kuća, i ako bi Rio Tinto odustao od rušenja, šta mislite da bi bila posledica? Da li bi Rio tražio nadoknadu za te kuće? Od koga: od Ćute, opozicije, države, građana…? Slažem se da nikako ne treba dozvoliti eksploataciju litijuma jer je to ekološka propast tog regiona, ali treba imati i jasne odgovore na posledice, odnosno da Ćuta da odgovore i na to. Da znamo tačno sa čime se suočavamo.

  8. Ja ne verujem na koju agendu je ovaj lik usao u politiku i na kraju u parlament. Dokaz da su Srbi politički potpuno nepismeni i da ce ovaj ludak vladati još deset godina. Sramota.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.