"Da nema njih, ne bi bilo kulta ličnosti Aleksandra Vučića": Ko o čemu, premijerka o "Šolakovim medijima" 1foto FoNet/Vlada Srbije Slobodan Miljević

Premijerka Ana Brnabić ponovo se obrušila na nezavisne medije, kako ih je nazvala „Šolakove medije“, optužujući ih da baš oni stvaraju kult ličnosti Aleksandra Vučića, a ne neki drugi mediji na čijim naslovnim stranama nema ni reči o predsednikovom rođendanu.

Ona je sa svog Tviter naloga poručila da je našla par minuta vremena u dosta napornom danu da se zahvali medijima Junajted grupe, Šolakovim medijima.

„Ako pogledate naslovne strane, videćete da se niko drugi nije setio Aleksandra Vučića i njegovog rođendana. Nema ga ni na jednoj naslovnoj strani. Ima ga samo u njihovim medjima i da nema njih svi bi odabno zaboravili na to, a posebno Aleksandar Vučić koji je svoj rođendan proslavio u Kataru, radno, boreći se za investicije. Da nema njih ne bi bilo kulta ličnosti Aleksandra Vučića. A nema dana da u njihovim medijima jedina vest nije Aleksandar Vučić. Hvala vam na tome. Bravo. Svaka čast“ poručila je premijerka.

Premijerka je očigledno zaboravila da je Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čestitao svom ocu 53. rođendan bakljadom na beogradskom Ušću, kod spomenika Večna vatra, posvećenom sećanju na žrtve NATO agresije na Srbiju 1999. godine. On je, da svi vide, zajedno sa mladima iz Srpske napredne stranke, upalio više od 200 baklji u čast rođendana svog oca.

Da podsetimo premijerku da su se i brojni funkcioneri, članovi i pristalice SNS setili Vučićevog rođendana, a ne samo nezavisni mediji, da čestitke već danima pljušte na društvenim mrežama. A da je direktor PIO fonda Relja Ognjenović na svom Instagramu objavio video snimak i napisao da je organizovana „veličanstvena žurka“ na otvorenom, na platou ispred pijace na Banjici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari