Direktor PIO fonda organizovao žurku na pijaci: Kako naprednjaci čestitaju Vučiću rođendan na mrežama? 1Foto: Printscreen / Instagram

Brojni funkcioneri, članovi i pristalice SNS čestitaju danas rođendan predsedniku te stranke i države Aleksandru Vučiću.

Direktor PIO fonda Relja Ognjenović objavio je na Instagramu video snimak i napisao da su danas organizovali „veličanstvenu žurku“ na otvorenom na plaotu ispred pijace na Banjici.

„Okupili smo ogroman broj omladine da pokažemo da na mladima svet ostaje. Okupili smo se da kažemo stop svakoj vrsti verbalnog i neverbalnog političkog pozivanja na linč i nasilje prema predsedniku Aleksandru Vučiću i da njegovoj politici pružimo punu podršku. Da pokažemo da je jedina naša otadžbina Srbija i da će naše jedinstvo svakim danom pomerati granice dokle dosežemo u ostvarenju svojih snova. Stari i mladi, pokazali smo da se politika SNS zalaže i za jedne i za druge i da imamo podršku svih generacija. Za naprednju i najlepšu Srbiju. Predsedniče, srećan rođendan“, napisao je direktor PIO fonda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Реља Огњеновић (@relja.ognjenovic)

Poslanica SNS i potpredsednica SKupštine Srbije Sandra Božić objavila je na Instagramu snimak sa bakljama koji je priredio Danilo Vučić, uz poruku „Živeo i srećan nam bio“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Сандра Божић (@sandra_bozic)

Staša Stojanović, poslanica SNS, napisala je na Instagramu da Srbija nikad nije imala boljeg predsednika od Aleksandra Vučića.

„Dodala bih da nema ni vrednijeg. Ponos naše zemlje i uzor svima nama koji ga pratimo, Srećan rođendan“, navela je Stojanović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Сташа Стојановић (@1.stasa)

Na Tviteru je rođendan čestitao beogradski odbor SNS.

Nebojša Bakarec je napisao na istoj mreži da predsedniku Srbije želi srećan 53. rođendan uz poruku „На многаја љета!“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari