„Da okadimo ulice kojima je išao Evroprajd“: Sutra ponovo „Litija za spas Srbije“, govornik i Miloš Ković

Ostavite komentar


  1. Organizujte i tu tzv. litiju kao podršku Informeru i velikomučeniku, gospodaru malina, Vučićeviću. Na kraju možete da podnesete inicijativu da se uvede verska policija, kao u Iranu.

  2. A mozda da ste pomogli onom coveku sto mu se sin ugusio, a umalo nastradala i cerka jer nije imao struju pa koristio neispravan agregat?

    Umesto sto vam smetaju setnje po ulicama poradite malo na humanosti i bice vam lakse u glavama.

  3. Totalno zastranili, vracaju nas u srednji vek. Bibliju prvo prochitajte litijashi.

  4. Kakvi su nam profesori, takvo je i obrazovanje. Nekad su filozofi bili elita, eto ih danas, sa crkvom u 14 veku

  5. Koliko je Rusija platila ovim talibanima za Litije za spas Rusije. Sve izdajnike poslati u Dombas,Vacić ih čeka tamo.

  6. …da će se narod okupiti u znak protesta protiv sveopšteg haosa u zemlji….kad ono opet neka parada ili kontraparada, kako već….

  7. Gospodo, svestenici, umesto sto litijate i kadite, okadite prvo sebe. Kako bi prestali da potkradate i SPC i njene vernike. Imam dokaze za ovo sto kazem.

  8. Кажу .Организатор народ Србије.Ако Србију представљају само учесници литија ко је онда остали народ који живи у Србији

  9. Da podrzite porodicne vrednosti ispred Informera. O, da oni smatraju da Informer propagira vrednosti i to im ne smeta. Sram vas bilo. Ovo je podrska Rusiji, nema tu nikakvih vrednosti. I da jadni nam studenti pored ovakvih profesora. Samo jos lomaca fali. Ako ovako nastave bice i nje.

  10. Treba dezinfekcija od primitivizma koji je zavladao Srbijom. Bili smo napredniji pre 50 godina. Izgleda, ovo zagađenje vazduha utiče na mozak. Sramota me je gde živim

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.