Dačić čestitao 8. mart

Ostavite komentar


  1. Hvala, sačuvao je tradiciju, čestitke uz karanfil. Ali, to su samo reči treba da se žena ispoštuje i da je ravnopravna za muškarcima. Zasada je razlika u primanju plate, žene imaju 20% nižu platu, a rade isti posao kao muškarci, da li je tu ravnopravnost. Nasilje nad ženom je non stop prisutno, nasilnik se kažnjava minimalno, ali ako žena digne ruku na nasilnika ona je bez pardona kažnjena sa mnogo većom kaznom. Da li je tu ravnopravnost?Ako žena izabere da živi sa drugom ženom to je strašno i fama se širi i to je neprihvatljivo, ako je muškarac u pitanju, okej, to je normalno. Većina muškarci su u vladi, a broj žena je jako mali, da li je tu ravnopravnost? I ministar spoljnih poslova čestita tradicionalno 8 mart sa karanfilom. To je nepotrebno trebalo bi da kao čovek iz vlade da se izbori za bolji položaj žena, da imaju iste plate kao njihove kolege, da muškarac nasilnik bude kažnjen onako kako zaslužuje. I ne treba da se samo jedanput godišnje sete da postoje žene, one su uvek tu zajedno sa muškarcima.

    1. neće opstati ovaj komentar, jer cia cenzori fašosoidnog danasa ne daju istini da se objavljuje, ali da napišem:
      žene su manje plaćene zato što su u proseku fizički slabije, niže rastom i manje inteligentne.
      ova jednostavna i naučno potvrđena činjenica iz udžbenika psihologije se jednostavno – krije!
      uz ovo da dodam, žene su mnogo manje produktivne, i vrlo loši radnici kada se uporede sa muškarcima. ali, zaboga, zašto po zaslugama i po zarađenom, nego prema „ključu“…..oni levaci od pre su to isto pokušavali, pa propala privreda….*ebo ih ključ…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.