Dačić funkcionerima SPS-a: Budite sa narodom ili ćete ostati bez funkcija

Ostavite komentar


  1. Sda glume da su uz narod a izglasali su gomilu antinarodnih zakona u skupštini.

  2. Koje su ovo krvopije, 20 godina nas iskorišćavaju a mi kao hipnotisani sve to gledamo.

    1. kao neko sa strane, ko je pridosao ovade na neko vreme, mogu samo da kazem, da problem nije vise u politicarima, nego u narodu, gradjanima, drustvu!

  3. Sami priznaju da im je stalo samo do funkcija!!!
    Jadno!!!
    Kad prodju izbori ostace funkcija, narod je nevazan.

    1. Budite uz narod dok ne dobijete funkciju a onda onda marš stoko do sledecih izbora i takoo ceo život .Niti ću glasat niti me zanimaju osvrnite se malo po selima idite malo medju narodom sve će Vam biti jasno džikele jedne malo Vam bilo traga Vam se neznalo unististe sve radi vaše pohlepe i zlobe.

  4. Ako je ko neprijatelj ovog naroda onda su to ovi. Pred izbore glume komuniste i oslovljavaju se sa “ drugovi“, glume patriote, rodoljube a dzepovi nikad puniji. Bajatovic njihov clan ima mesecnu platu 20k eura braco, Andjelkovic sa 3 razreda os.skole se tako nafatirao da je nedavno izasao iz politike kao extra uspesan biznismen. Dačića, Ružića i Dejanović ne treba komentarisati. Sns jeste degradirajuca stranka ali oni nas unistavaju tek gotovo 8 godina a ove varaalice preko 30, i uvek su na vlasti, briga njih za ideju, kad treba moze i ds, mogu radikali a moze i sns samo fotelja da se sacuva i lova da pristize. Sigurne glasove su obezbedili uhlebljenjem velikog broja clanova u drzavne firme ( pošta, mts, eps, nis, skolstvo, zdravsrvo itd. dug je niz) a u poslednje vreme i privatne koje kontrolise drzava. Palmu ne treba komentarisati dovoljne je videti ga i cuti be vise od jedne recenice. Narode osvesti se!

  5. Ako zelimo da zivimo kao sto se nekad zivelo,da imamo pravi besplatno zdravstvo I pravi besplatno skolovanje,ibanke koje Nas nece pljackati i da zivimo Bez izvrsitelja,da neplacamo porez na krov nad glavom,onda je to socijalizma.Socijalizam Koji bi trebalo da name obezbedi SOCIJALISTICKA partija!Zato Muslim da treba da glasajmo za SPS!Manimo se ovih novih kojekakvih partija koje name nista dobro nisu donele,sve smo jadniji I sve vise imamo tajkuna na nasoj grbaci!!!

    1. Jeste li Vi videli njihov program a tek shvatili njihovo ponasanje? Pa oni nemaju vise ni S od Socijalizma i decenijama zloupotrebljavaju taj naziv!

    2. @NV : Taksativno nam nabroji „poštene“ SPS-ovce i glasaću – bojkotom, za njih !

  6. Hahahaha, narod je jos uvek za partiju, koja vas je uvela u ratove?

  7. Dačić na vrhuncu političke karijere!
    Sigurnih 10-15% , sigurica!:-)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.