Dačić: Gana povukla priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Šta Dačić nudi i daje za uzvrat što povlače priznanje Kosova i koliko sve to košta građane Srbije???

    1. Dacic nudi terevenku i pevanje uz uho, za sve koji su ZA.
      Nijedna ozbiljna drzava ne povlaci ono sto je priznala i ne bavi se Dacicevom problematikom, koja nema veze sa realnoscu.

  2. I šta onda, ti kao nešto radiš za Srbiju, a mi svakim danom idemo u svetliju prošlost….!

    1. Vama bi bilo prihvatljivije da Vam je ministar udelio 100 evra, umesto povlacenja priznanja ove kvazi drzave ali, nazalost, za tih 100 evra morate da oznojite, znate vec sta.

  3. Nije ni cudo sto ste tu u toj katastrofi i tragediji kad je engleski Ministra na nivou cetvrtog razreda osnovne skole . Jos tragicnije je to sto mu vi nista ne mozete.

    1. Što bi rekao naš narod… „Nije važno šta neko kaže, već ko kaže.“ Pre pisanja komentara i objava istih, trebalo bi da se funkcionalno opismenite. Imenica MINISTAR se piše malim slovom kao zajednička imenica. Do tada, Vaš komentar je bezvredan, jer je napisan od strane nepismenog lica. Pa Vi ne znate da pišete, a dajete sebi za pravo da komentarišete visoku politiku!

  4. Kakvih je ovo prvih pet komentara, sačuvaj me bože, sve hejter do hejtera, pre podne mrze sebe posle podne ceo svet.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.