Dačić nije dozvolio zastavu Albanije u Skupštini Srbije

Šaip Kamberi uz srpsku istako i albansku zastavu u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Koliko su Albanci „tolerantni“ pokazuje to da su hapsili Srbe koji su imali na sebi majice koje su kao „vredjale ustav drzave kosova“, da je jedna novinarka dobila otkaz zato sto je izgovorila Kosovo i Metohija i jos milion slicnih primera. Kako zive Srbi u Albaniji kojima je decenijama bilo zabranjeno da koriste svoja imena i prezimena i da gvoore na svom jeziju? I onda dodje Kamberi sa nekakvim jeftinim i primitivnim provokacijama i izigrava nekakvu zrtvu kojoj su ugrozena prava? Kamberi i Albanci treba da dobiju sve sta imaju Srbi u Albaniji ali bas sve.

    1. Ima list Danas toliko novinara i spoljnih saradnika koji ce ovo podrzati i pisati tekstove podrske u ime „demokratije“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.