Dačić: Kao premijer zatražiću da se 22. oktobar označi kao Dan kosovske pobede

Ostavite komentar


  1. E ako se ovaj vise ne skloni sa politicke scene,a gledam ga zadnjih 30 godina,selim se iz Srbije.Koji bre on premijer,bajke su na drugom spratu.

  2. Albanci na Kosovu i u Metohiji pozdravice ovaj Dacicev predlog,jer su bili vecinsko stanovnistvo u to vreme 1912 godine,kada je srpska i crnogorska vojska oslobodila te krajeve od vekovne turske vlasti.

  3. Partija koja je uzurpacijom imovine SK postala kapitalistička partija Srbije,rentiranjem ,rasprodajom i sličnim kofer ekonomijama,treba da doživi pošteno sudjenje i taj dan da slavimo.

  4. Lepo je to sto Dacic predlaze,Ali daj te uradite nesto I za narod.Vratite penzionerima I ostalim gradjanima otet novac!Ukinite porez obicnim gradjanima na stambeni prostor u kome zive,a oporezujte one Koji imaju toliko da se besomucno rasipaju I prikazuju u javnosti!

  5. Odlazi zli covece, nije ti Otac ostavio Srbiju, nama trebaju mladi perspektivni da vode Srbiju. Tvoje je proslo zli covece, neka mu neko kaze, molim vas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.