Dačić najavio protestnu notu Hrvatskoj zbog izjave Grlić Radmana

Ostavite komentar


  1. protestna nota uhuhuhuhu uplašiše se hrvati . Jel opet predaja nekog dela Kosova na delu pa treba malo skretanja teme na hrvate ? ? ?

  2. Vi ste bre Dacicu najveci izdajnici,lopovi i trabanti ovog naroda.I necete sjahati iz sedla dok ovom narodu ne udarice eksere u sanduk.Dok ne odelite Vojvodinu i Sandzak niste niste uradili.Jer za novac …Vi to mozete.

  3. Ovo bi imalo značaj da mi nismo kandidat za EU. Hrvatski ministar je u pravu. Pitanje za našeg ministra:
    „Kako je moguće da gorivo košta skuplje kod nas u odnosu na Hrvatsku, kad mi kupujemo od braće Rusa kojima nismo uveli sankcije, jer se gleda interes srpskog naroda“?

  4. Srbiji pod hitno treba sposobniji ministar inostranih poslova koji ce za pocetak tecno govoriti Engleski jezik.Protesna nota u ovom slucaju nista pametno nece doneti pa spoljnju politiku treba pametnije voditi a ne ovako kako je vodi “ u ime Srbije“zna se ko.

  5. Ja npr. lično sam ZAHVALAN Gosp. Hrvatskom ministru koji me je „odvojio od Vučica“ jasno rekavsi da je „Vučic jedno a gradjani Srbije nesto drugo“ !
    Ja vam npr. sa Vučicem NEMAM APSOLUTNO NISTA ZAJEDNICKO , NAPROTIV !

  6. Srbija vodi nezavisnu politiku pokazuje nagrada koju je fsb dodelio Vulinu, kao i postojanje one dve trovacnice zvane rt i sputnjik. Hrvatski politixar nije napao Srbiju vecje rekao ono sto smeta Vucicu i Dacicu, a to sto se oni poistovecuju sa Srbijom je njihov problem. A njima dvojici smeta istina.

  7. Napad na Srbiju?
    Čovek nije pomenuo državu S.
    A Vučić je Srbija?!
    Pa neće biti Koferašu!

  8. Čuva ga ( Vučića) kao nekad Miloševića!
    Dok ne zagori do notiju, a onda pomirenje sa narednom vlasti ( kao sa Tadićem)!
    Apsolvirali smo Daćića, ali glupost nam je izgleda genetikom zapisana!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.