Dačić: Ne otvarati poglavlja

Ostavite komentar


  1. Pa zašto bi ih i otvarali kad to Rusima ne odgovara, a oni su te "lekarskim pregledom" u Moskvi postavili na ministarsko mesto.
    Nema druge, moraćemo drugo poluvreme 5 oktobarskih promena, kako bi se ti i oni koji žele da Srbija postane ruska gubernija pridružili Miri u Moskvi!

  2. Slazem se.Sta ce nam Evropa?Zar zato sto se nalazim u njoj?Glupost, a i zakeraju mnogo ,brate.Idemo mi sa bratskom Rusijom:dragi su nam,nemaju poglavlja, primju nas ovakve, kakvi jesmo samo traze da slusamo.Pa, bar to znamo.

  3. Drug komesar Dacic opet mulja i laze u vezi otvaranja novih poglavlja. Nije se mnogo ucinilo sa srpske strane u vezi otvorenih poglavlja – I to je jedini razlog za neotvaranje novih a ne priznanje Kosova. To je Srbija vec ucinila( pregovori, maknuta, zvezdica, fusnota, granice, pasos, novac).
    Pitanje je sledece: Dokada ce srbijanski politicari smatrati da su drzavljani Srbije glupi i zaostali kao Dacic,Vucic, Nikolic, Vulin, Djuric – samo neke da spomenim?!?!

  4. Znamo Kofercicu-njet probljem za tebja : imali smo vec jednu celu Vladu u Hagu, pa sledeca vec moze poceti da se kompletira ovaj put u – Moskvi.

  5. "Dačić je zapitao da li neko stvarno misli da će Srbija propasti ako se ne otvori neko pregovaračko poglavlje u oktobru, decembru, ili junu sledeće godine."
    ma jok, ni slucajno!
    pa zar neko misli da je onaj mladozenja iz narodne bajke propao sto je sebi odrezao kitu da bi kaznio nevernu mladu?
    ama nikako – malo je, doduse, "oneraspolozio" seoske lole i djilkose, ali, boze moj…
    ovde smajli koji mase "zbogom zohari"

  6. "Dačić je, komentarišući događanja u Crnoj Gori i hapšenje državljana Srbije optuženih da su pokušali državni udar", poručio da Srbija ne želi da se meša u unutrašnje stvari drugih država, kao i da su joj u interesu dobrosusedski odnosi sa Crnom Gorom…"

    … – — (podrazumeva se:) … "naravno, naravno… – ukoliko nam RUSI ne narede drugo…"

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.