Dačić: Nema ništa od spiska želja Prištine

Ostavite komentar


  1. Kako ste to iznenada zaboravili na Zajednicu Srpskih Opstina (ZSO) o cemu ste do juce larmali po takozvanim medijima ? Sta to bi Dacicu pevacicu ?

  2. Reče ministar spoljnih poslova Srbije, I. Dačić, da „ Nema ništa od spiska želja Prištine“. Koje su to želje zvaničnog Beograda bez parlamentarnog izjašnjavanja, ako je predsednik Socijalističke partije Srbije 19. aprila sa SNS mitinga u Beogradu nekome poručio: „đubre su bili i ostali“. Da li ima i želja „manjinskih grupa“ – poštovaoca i porodice ubijenog Olivera Ivanovića, radnika „Goše“ koji nisu uspeli da izdejstvuju Leks specijalis kao što su uspeli zaduženi u švajcarskim francima i preduzeća „Beograd na vodi“ ili nadležnih sa fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu koji već četvrtu godinu ne mogu da utvrde procenat plagijata/originalnog teksta u disertaciji Siniše Malog.

  3. Pravi covek na pravom mestu. Lupi sakom o sto i na cistom engleskom:
    This lista zelja, nothing. No, no, no i jos sto puta no. Jel jasno?

  4. Najveci problem ove vlasti nije priznavanje ili nepriznavanje kosovske nezavisnosti(bas njih briga da li je Kosovo nezavisno ili nije,)nego nemogucnost da se napusti politika koja je dovela do kosovske nezavisnosti.Tacnije,da se prizna odgovornost za tu propalu politiku koja je ubila Jugoslaviju,izazvala ratove,pocinila genocid i ostavila sto hiljada leseva i dva miliona izbeglih.
    Nastavicemo da idemo ka Vucicevoj buducnosti,boljem zivotu, „kompromisu sa Albancima, „ukidanju taksi“,kao ka nekoj svetlosti na kraju tunela,samo sto je ta svetlost ustvari voz koji punom brzinom ide na nas.

Ostavite komentar


Politika

Vučić molio za podršku Gruzije 10

Vučić molio za podršku Gruzije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u telefonskom razgovoru zamolio premijera Gruzije Iraklija Kobahidzea za podršku te zemlje kada je reč o rezoluciji u Srebrenici i zahvalio na razumevanju pozicija Srbije koja se bori za svoj narod, pravo i pravdu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.