Dačić: Nema više naših građana zarobljenih na aerodromima i granicama

Ostavite komentar


  1. Velika većina ovih, koji se vraćaju su ono koji su ptrethodnih meseci „pakovali kofere“ i bežali od ove „propale države“, poručujući da „zadnji ugasi svetlo“?! Pretpostavčljam da se sada vraćaju da provere da li je svetlo ugašeno. Inače, ne verujem da bi iumali bilo kakvih drugih razloga da napuštaju „eldorada“ u koja su otišli. Mene samo zanima, zašto je država organizovala ovu „avio zajebanciju“ koja kruži širom planete i skuplja on, koji su tražili ono šro su dobili. Zašto bi ovaj „glupi“ narpod, kako su često nazivali ove koji ostaju u Srbiji, bio dužan da plaća besplatan prevoz za ove „genijalce“ za ove „odlivene mozgove“, kojima je i Nepal bio prosperitetniji od Srbije.

  2. Posle mesec dana od pocetka marta nije ni cudo! Vazna je samohvala bez ikakvog osnova! Citat:“„Ceo naš diplomatsko konzularni kadar je angažovan na pomaganju našim građanima…“ a slovenacki drzavni sekretar Stern tek prosle srede obavestio da se srpska ambasada uopste nije oglasavala vise od 7 dana na apele slovenacke vlade u vezi sa povracajem nasih 400 gradana iz EU. Zluradim komentatorima odmah da pojasnim da se tu ne radi o povratnicima sa Malediva i sl. (a i to nije zabranjeno za svoj novac) nego o jadnim sezonskim radnicima kojima su istekli ugovori! Toliko je sef svih ambasada u svetu uspesan da se jos drsko sam hvali!

  3. nego, da vidimo kad Srbi van matice pocnu da gube posao zbog covida, sto biva sa njima….?

    1. Ime ti sasvim odgovara. A za tvoju informaciju samo da te obavestim cak i da se desi tako bicemo na socijalnom tj.placeni stan i grejanje plus 400 eura. I sad mozes slobodno da puknes od muke posto od zlobe vec jesi

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 8

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.