Dačić pozdravio Vučićevu odluku

Ostavite komentar


  1. Spasao ih je od pada ispod cenzusa !!! Jes da su svih ovih 27 godina krali tj. "kraduckali" na svim izborima (uz malu pomoc udbe) i slepali se uz "pobednike",koristeci svoj ucenjivacki kapacitet,al““ "ucinak" u ovoj diletantsko-lopovskoj vladi ih je samo "ogolio" i pokazao njihovo pravo lice !!! Tkzv. "socijalisti" ,otimaju od penzionera,ucestvuju u donosenju naj goreg "zakona o radu" u istoriji Srbije,uplicu se u afere tipa "kofer","banana",itd.itd.!!!! A na sledecim izborima,ako oni prodju,Srbija nece !!!!

  2. Oni bi isto tako pozdravili i suprotnu odluku. Vec odavno nemaju svoje misljenje i skoro panicno se drze za skute AV jer u suprotnom bi mogli odgovarati za brojne greske od kojih su neke zapanjujuće. DuskoW

  3. DA ZAJEDNO,Napravite O ISTOM,TROŠKU,,AL IZ VAŠIH NETAKNUTIH BISAGA, Jedan SABIRNI CENTAR pa se ZNA Gde DA VAS Tako,,marljive,, sposobne i dosledne,,,još od,,,srećnih,,vam VIZIONARSKIH,PODUHVATA PRONAĐU NEKI NOVI KLINC, Pošto ste najstariju,,spontano,,, već urnisali,, KADA SE bude REPRIZIRALO DOGAĐANJE NARODA.,,.Onu PRAVU,,ZASLUGU,,, JOŠ ,,SREĆOM Izbegoste,,zahvaljući,JEDNOM Osobenom ,dr prava, najvećom,I NAJTVRĐOM,PO,,TRAJANJU,,Rampom za LUSTRACIJU, , ZA SVA ,,DELA,I,NAJVEĆA NEDELA,prema sopstvenoj najmlađoj populaciji,dobrovljno mobilisanihj, I NAJSTRUČNJOJ A JEDVA PREŽIVELOJ DIJASPORI SVETAi sunovrau cele ZEMLJE PO SVIM ,,PLATFORMAMA,U Kojima Su UVEK,Glavni,ili, PRVI,pomoćni,Podupirači,,JOŠ OD 2000.,,,SREĆOM, pa SE Unesrećeni penzosi mrsomudačkog smera NELEČE ,,Lekićima iz MOSKVE,,. HRANI,,OSTATAK,NACIJE,LEKIĆIMA IZ Moskve da im ,,SPONATNO,Neizlete IZ UTROBE ,Posle svake ovakve,,ekskluzive,,,Sloboleonovog,,zadužbinara,, .i naslednika,.,, .

  4. Lavovi, pa da li ste zaboravili ko je DS 2008. dao veštačo disanje i produžio im život za 4 godine?

  5. SPS se odavno distancirala od izvornih principa borbe za socijalnu pravdu, radnicku klasu i sirotinju. Sada im je jedino bitno da svoju "smeste" vrhusku kako u Beogradu i N.Sadu tako i ponegde na lokalu. Na eventualnim parlamentarnim izborima ne bi presli cenzus ovaj put. Zato moraju da budu zahvalni Vucicu na trenutnom stavu; ako se, pak, on predomisli- proklinjace ga ( u sebi!).

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.