Dačić: Priča o rekonstrukciji vlade odložena zbog Kosova

Ostavite komentar


  1. Za to vreme niški aerodrom se lagano, ali sigurno, pod Mihajlovićkinom palicom urušava, a pod palicom Vučićevih postavljenika gradske ulice su više mračne, nego osvetljene, a putevi puni rupčaga, deca se intenzivno iseljavaju…ali priča o Kosovu je bitna i nikako da pojasne šta su tužioci za organizovani kriminal preduzeli nakon serijala „Patriotska pljačke“, kao i nakon skrivanja izveštaja anketnog odbora o utrošku naših, budžetskih, para na KIM?!

    1. Znači „nišlijko“ tačno se vidi da si Đilasov bot ili ko zna čiji opozicioni bot obziom da je bukvalno isti tekst napisan pod imenom „Yana“ u 11.14 sati.

  2. Kosovo već 30 godina služi kao izgovor za sve i zbog toga nema ozbiljnih namera da se problem trajno reši, više odgovara „zamrznuti konflikt“ koji se odmrzava kad god kome zatreba.

  3. Za to vreme niški aerodrom se lagano, ali sigurno, pod Mihajlovićkinom palicom urušava, a pod palicom Vučićevih postavljenika gradske ulice su više mračne, nego osvetljene, a putevi puni rupčaga, deca se intenzivno iseljavaju…

  4. U bilo kojoj normalnoj zemlji, Dacicev SPS i njima slicne radikale bi zabranile. Ali tu je prica o susednom Kosovu kao i Bosni /sa svojom
    fantomskom „republikom srpsko/sumskom“/ kojima su upravo ove dve stranke najvise zla naneli. Za Srbiju i njen narod, da se i ne prica.
    Oni su kolateralna steta u svemu ovome.

  5. Sednica Skupštine Srbije se ne zakazuje zbog toga, što će poslanici da vređaju Vučića zbog Kosova !? Vlada koja ne radi dobro, nemože da se rekonstruiše zbog Kosova!? Znači, Država ne može da funkcioniše zbog Kosova !?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.