Dačić: Priznanje Kosova ni po koju cenu

Ostavite komentar


  1. Dacic moze da prica samo u ime propalog SPS a ne „u ime naroda Srbije“. Narod Srbije sigurno nije zeleo „republiku srpsko/sumsku“ u susednoj BiH drzavi. Ova tvorevina u nesretnoj Bosni se racuna kao ratni plen SPS i radikala. Slicnu tvorevinu Daca-koferce misli da lansira i na Kosovu …sa parolom „da komsiji crkne krava“ pa makar stetu i sama Srbija videla od toga.

    1. Дачић прича у име пропалог СПС, а ви дајете коментар у име сјајног и снажног ЛДП. Претпостављам да је ово порука коментара.

    2. @Djeronimo

      Cini mi se da sam komentare sa identicnim nebuloznim sadrzajem vec citao i ranije. Nista novo nisi u stanju da smislis osim tog pateticnog „republika sumska“, „koferce“. Pre ce biti da narod Srbije ne zeli „republjiku aljbansku“ na Kosovu, taj ratni plen uck, familije Klinton i drustvanceta.

  2. Ako Dacic prizna Kosovo kao susednu drzavu, onda bi ovaj morao da se vrati u svoje rodno selo Zrze u okolini Prizrena. To nikako ne dolazi u obzir pa makar morao pevati uz uho predsednicima susednih drzava.

  3. Jesi li usaglasio stavove s preCednikom?!-Daćeš,daćeš,daćeš nego šta ćeš!

  4. Dačić je naš najiskusniji političar. Od 34 godine bavljenja politikom je 31 godinu proveo na vlasti svoje partije. Time ne može da se pohvali niko. Zato su i njegove izjave iskusnog političara. Pregovara sa „državom kosovo“ na nivou „predsednika“ i „vlada“ i „predsednika vlada“ ali mi „ne priznajemo“ „državu kosovo“ iako od „države kosovo“ naši funkcioneri mole dozvolu da dođu na Kosovo a ne od NATO farse koja se zove „kfor“. Evropa itekako zna šta hoće, zato nas je bombardovala i priznala „državu kosovo“ i kao kandidatu za EU dala im 650 miliona evra iz pristupnih fondova, isto kao što su Srbiji dali 1.5 milijardi evra koje „krckaju“ Vučić i Mihajlović sa „podizvođačima“ pa imamo najskuplji metar trotoara u svetu. Dačić ustvari uspešno cele godine radi na svom preživljavanju Vučićevog neminovnog pada, isto kao što i „izjahao“ demokrate kada su za zajedničku pljačku od 2008-2012 demokrate ostali „žuti lopovi“ a Dačić postao predsednik vlade i ostao ministar policije 2012. Gde bi nam bio kraj da je Dačić koristio svoju „političku veštinu“ koju je „studirao na FPN“ za dobrobit naroda a ne za svoje lično preživljavanje.

  5. hipotetički: kako bi izgledale debate u Skupštini kad bi tao ušao proporcionalan broj poslanika s KiM?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.