Dačić svaljuje krivicu Slobodana Miloševića na ceo srpski narod

Sagovornici Danasa o izjavi srpskog šefa diplomatije o tome da je nepravda da samo Srbi budu obeleženi kao genocidan narod

Ostavite komentar


  1. Kako se samo dosete.ludaci i sitni prevarnti……, secikese da jedni druge opanjkavaju. Svi zajedno ako ste sposobni kao ljudi otvorite privatna preduzeca ne da olizijete nase novcanike i pamtujete. Do juce sverceri benzinz na flse, sverceri i prevaranti, bruka.

  2. E pa Dacicu I ti si veliki krivac 90 pored Milosevica, Seselja, Vucica, Nikolica, Arkana, Palme, Bike, Udbe I ostalih vasih satrapa. Unistili ste Srbiju vasom idiotskom politikom. Naseli ste kao mladi majmuni. Da li mislite da narod ne pamti sta je bilo, hvala bogu ima pisanih dokumenata. Bolje bi ti bilo da cutis. Ponovo si se osilio, ako mislis da se ne zna sta radite grdno se varate, ali svako vreme ima naplatu duga.

    1. I pored svih ti dokaza o zlocinima koja je ova banda organizovala, citava grupa je u ministarstvu Daci, Vulin, Vucic, Seselj.
      Sto znaci da Srbi sami glasaju za ove zlocince.
      Zamislite da Joseph Goebbels ili Adolf Eichmann postao ministar u Njemackoj i pricao o genocidu.

  3. Pa iskreno, nije krivica na celom narodu, ali jedan ozbiljan deo ima bas veliku ulogu u takvim stvarima. Sve do danasnjeg dana. I od toga ne treba bezati.

  4. Pa stanje u Srbiji je takvo, da bi Milošević da je živ ubedljivo pobedio na izborima!

  5. Neko je počinio genocid kad ga nadležni sud za to osudi.Milošević nije osuđen a Srbija je oslobođena uprkos zdušno trudu njenih neprijatelja. Što se tiče NDH i hrvata oni su izbegli suđenje zahvaljujući komunistima. Nažalost.

  6. Bivse partije DOS -a su izdale i ekonomski unistile sve sto je moguce u Srbiji.Laprdali su o demokratiji a sada su se dohvatili prica o genocidu.Ako je bilo genocida onda su ga partije DOS’a sprovele u obliku ekonomskog genocida po nalogu
    zapada koji im je finansirao dolazak na vlast.LSV prica o lustraciji a trebalo bi njih i ostale partije DOS -a temeljno lustrirati tako da politicki nestanu.Po meni postoje osmove da i zakonski odgovaraju za ekonomski genocid koji su vodili kroz pljackasku i kriminalnu privatizaciju.Nadam se da ce ta prilika biti iskoriscena kroz zakon o poreklu imovine i mislim da sada prilika mora biti efikasno iskoriscena.

  7. Svaki iole normalan narod takve pojave poput koferčeta ,odbacio bi za sva vremena…Ali ovaj će nam soliti čorbu do sudnjega dana .počinjem da verujem da pripadamo frakciji Abderićana u punom kapacitetu.

Ostavite komentar


Politika

"Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje": Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije 10

„Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje“: Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije

U najnovijem, majskom obraćanju predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je novu viziju Srbije za kraj 2027. ili 2028. godine. I u toj viziji našao se ponovo najlepši nacionalni stadion u Evropi, ali i tematski park tipa Diznilenda, jedan sa rolekosterima i čudima, vodeni parkovi, kruzeri na Savi, vozila bez vozača. I naposletku najvažnije za običnog čoveka koji nema tako dalekosežne vizije poput predsednika, stiglo je i obećanje o boljem životu. Ali ovo poslednje nije ništa novo, jer ta obećanja građani slušaju već dvanaest godina, a kvantni skok za njih nikako da stigne.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.