Dačić: Voleo bih da svi dišemo kao jedan kada su u pitanju srpski nacionalni i državni interesi

Ostavite komentar


  1. Nasi drzavni i nacionalni interesi su baceni pod noge bas od vas politicara koji ste nas doveli ovde gde smo. Prvo bi ste vi trebali da se konacno suocite sa tim pa tek onda trazite to od gradjana Srbije kojih ce uskoro biti vise po svetu nego u Srbiji. Nazalost partijski i licni interesi su dominirali u poslednjih sedamteset i vise godina kada drzava Srbija nije ni postojala a samim tim ni nacionalni ni drzavni inters.

  2. I ja bih voleo sa tvojim milionima da disem eeee 5 oktobre sto ne satrsmo kompletan SPS sve je isto samo Slobe nema glave izgubismo za bolji zivot 5. A oni i dalje u vlasti BRUKA NA ULICE NARODE

  3. Kojom se logikom vodite pri cenzurisanju komentara? Ne mislite mozda da ste gori od B92, tamo barem sve prolazi. Opet pokazujete svoje mracno lice lazne demokratije, tako da od vas iz BG nece nam trebati ni aspirin uskoro.

  4. Lepo, lepo. Dimitrije Tucovic se sad prevrce u grobu. A, ti si bacio pod noge svo svoje obrazovanje, i izneverena ocekivanja pristojnog sveta u Srbiji koji je jos imao poneku lepu uspomenu na ulogu Socijalisticke partije u nasem drustvu. Zbog cega?
    Zbog drzanja za vlast ,para i imovine, koju ce ionako sve to nacionalizovati neka nova generacija levicara, koja nema u svojim genima hromozome Slobodana Milosevica i Mirjane Markovic. Stvarno porazavajuce.

  5. Traziti od pojedinaca, na srecu malobrojnih, da misle na Srbiju, naciju i nacionalne interese je isto kao otici u obor sa svinjama i umesto kukuruza pred njih prosuti bisere. Ovde je nacionalista proglasen zlocincem ili, u najboljem slucaju sovinistom, sopstvena otadzbina je „propala drzava“ a nacionalni interesi su biti protiv svoje drzave i vladajuce garniture ma kojoj politickoj opciji ona pripadala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.