Dačić: Želimo dobre odnose sa SAD

Ostavite komentar


  1. Sigurno je da ce se Mister D. Trump javiti drugu Ivi Dacicu ako uspe da na geografskoj karti pronadje Srbiju i Dacicevu rodnu grudu Kosovo zbog kojeg je Daca pola sveta proputovao da pokaze da je juzna pokrajina povezana sa nejgovom foteljom u Beogradu.

  2. E ovo je diplomatija na delu, ovog malog Slobicu bas ne volem inace, al ponekad zna da odusevi. Koliko sam shvatio Seselj je prvi podrzao Trumpa, pa mozda se obnovi i neka koalicija, sad ce to biti Koalicija Trumpovaca Srbije… barem ovih prvih, jer sad ce i ostali ubrzo…

  3. Kakve ironije,kakve nebuloze,koji primitivizam,prolazi u ovom delu vukojebine i to sve od politički zvaničnika zvaničnika balkanski pašaluka:
    -svi već tri dana svojim podanicima ne daju da misle o bilo čemu drugome ,jer su se desili ,izbori u Americi i pobedio je Tramp.Pa valjda je morao da pobedi jedan od dvioce kandidata,ali zamislite pobedio je Tramp.
    -Dačić,potvrđuje da hoće dobre odnose sa SAD-om,kao da do juče nije jednostrano okrivljivao isti taj SAD za sve i svašta što se događalo u bližoj i daljoj budućnosti.
    -Vulin,direktno optužuje počevši od ambasadora pa sve redom u Americi,pa tako i srpsku populaciju koja tamo živi jer on ne osuđuje politiku nego Ameriku.
    -AV se ne oglašava ,kada su ove izjave u pitanju što normalan svet prihvata kao i njegovo mišljenje.
    Predsednik,po običaju deli savete kako treba da se ponaša buduća Američka administracija i javno se deklariše za rusku varijantu
    -Šešelj se sprda sa Engleskim pravim diplomatama a onda cela srbijanska štampa i vizuelna glasila podanički najavljuju veliku dobrotu od Trampa jer je on bože moj oženio Slovenku",a ona je naše gore list"Citat iz svih štampani medija.
    Umesto umerenih izveštaja mi se histerično nadamo boljitku bez ikakvog ulaganja ,jer smo tako naviknuti,optužujemo bez pokrića i očekujemo bolje bez pokrića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.