Neuspešan i drugi pokušaj konstituisanja Skupštine grada Beograda: Sednica se odlaže za nedelju, opozicija poručuje da većine nema i da slede izbori

Ostavite komentar


  1. Da se ne bi okupio narod, zbog kupljene većine.

  2. A u nedelju u Beograd 5.000 policajaca kao kada se održava gej šetnja da se spreče neredi i paljevine!

  3. Ovog Sapica drcnog i nepismenog nece ni rodjena majka,a ne Beogradjani.Dokle vise Sapic Vucic Dacic,i njihova kamarila lopova.Narode ustani i pokazi im gde im je mesto,da bih sledeca vlast imala na umu sta ce im se desiti kao ovima.

  4. „Urušavanje države“? Koje države. Gangul misli, privatne prćije ekipe oko poglavice?

  5. Moj predlog redakciji i svima drugima je da kad god pišu ili pričaju o njemu kažu DOKTOR Šapić. Imam pouzdanu dojavu da ludi od toga.

  6. Iskoristite poverene glasove za konstruktive predloge u skupstini,predsavite program .Ne bacajte glasove i poverenje onih koji su vam dali.Mnogo mracite,negativni ste i nasilni i to pocinje da odbijate ljude Dostojanstveno priznajte poraz jer ,ako nista drugo,niste ozbiljno i odgovorno usli u izbore koje ste trazili.Vasi posmatraci su potpisalu da je sve u redu , i ?Da li ste neodgovorni ili nesposobni?Mora mnogo bolje.Fokusirajte se na ljude ,gradjane,zemlju a ne na pojedince i njihove interese.Dobra opozicija je potrebs Srbiji.

  7. Najlepše vas molim da neko dobro pročita tekst pre nego što se objavi, da ne bude ovoliko grešaka pri kucanju. Držim da ste ozbiljan medij i da takve stvari sebi ne biste trebali dozvoliti. Ovako, stiče se utisak da ste zaposlili SNS kadar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.