Danas saznaje: Ranjeni s Kosova nisu više u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, obojica su imali prostrelne rane

Ostavite komentar


  1. Pa gde su??? I ko su??? Ko ih čuva i zašto se ne objave njihova imena??? Ahaaaa! Zato što su to „naši“ teroristi. Znači naša vlast štiti naše teroriste. Uzas. Gde nas to vodi??.

  2. Uz ciju pomoc su transportovani u Bolnicu u NMovom Pazaru ? Ko je organizovao evakuaciju naoruzanih lica iz manastira u Banjskoj ? Ko ce da odgovori, ikada ? To ce biti sakriveno zauvek od strane Vucica i njegovim kolegama.

  3. Radikali su ponovo u akciji – gde god su se pojavili Srbi su u manjini ili ih nema. Ta bagra je spremna da urnise Srbiju.

  4. Molim vas, kako se zovu poginuli zbog kojih je Vlada Srbije proglasila dan zalosti ? Kako se zovu i ko su povredjeni i uhapseni tokom sukoba u Banjskoj? Gde su informacije ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.