Danica Popović: Čini mi se da bi zapadu laknulo da pobedi Vučić

Ostavite komentar


  1. tako beše i sa pričom o litijumu… većina lokalaca što se bunila i bacala drvlje i kamenje na njega i njegovu svitu, „glasovala“ je za „gospodara Vučića“. tako će (verujem) biti i sada… o tugo jesenja!!!

  2. Profesorka (!) se setila KiM sada kad opozicija talambasa pred izbore. Ne sećam se da se nekad o tome izjašnjavala kao mnoge njene kolege sa BG i NS univerziteta.

  3. Што би рекао Илија Чворовић :“Данице, Данице, како си ти наивна?“. Ее да је само Косово, које ионако отуђено (прво 1963. па 1974. и на крају 1999. година). Циркус са признањем је чисто иживљавање. Има ту још посла. рио тинто и остали које ЗНАМО. Колико ту још има непознатих дилова, о којима ћемо сазнати прекасно.

  4. Možda će nekom da lakne a nekom da se smuči, ali pobesiće Vučić ako ga većina želi.
    Vi ste profesorka i svaka čast ali politički niste dalekovidi..

  5. Vucic ce predati Kosovo? I ovo mu je opozicija? Pa poenta gospodjo Popovic i jeste da se resi konacno Kosovo. Nazalost to sad radi Vucic, a to smo trebali dok smo bili na vlasti. Tu ga zapravo treba podrzati, a rusiti na svim ostalim stvarima. Ispadoste vi veci nacionalisti od njega, tako ga pobediti necemo

  6. Prof. Popović se vara, Evropi je samo muka od ovdašnjeg neprekidnog lupetanja, dranja, nasilja, mržnje, laži, nacionalsocijalističkih „istina“ i totalnog licemerja koje se sve više pokriva „brigom za naciju“.
    Ne zaboravimo: ovi isti (sic!) koji su 90ih dezinformacijama, tenkovima, haubicama i MIGovima „spasavali naciju“ i na kraju i Kosovo, sada se opet lome od brige za decu i narod, i opet „spasavaju Kosovo“…

  7. znaju ko je primio pare i od koga i koja je obećanja dao ( njih dvojica). A posle toga su jahači srpske apokalipse uzjahali i još jašu!!! Kada se udruže grobar i hijena- treba li nešto dobro očekivati??

  8. Zapad je svojom politikom ulagao sve u Vučića. Naravno da oni neće odustati od svoje greške, pa makar od Srbije ostala ogromna nedemokratska rupa. Njima je važno da opravdaju svoje greške, koje nikada neće priznati.

  9. Samo Vi izađite na birališta i zaokružite nešto što nije SNS i SPS. Videćete sutradan da li je do zapada ili do nas

  10. Da tacno je. Da ga zapad neće nestao bi sa vlasti kao i Tadić.
    Zapad gleda samo svoje intrese. A ovo sto se kod nas desava je samo njihov trenutni intres.

  11. Zanimljivo je da je Vučić i drugosrbijanština već izvesno vreme na istom koloseku glede Kosova. Zato drvlje kamenje na profesorku uz prigodne njima pogrdne reči kao što su patriotizam i rodoljublje.

  12. Jel? Ma ko bi rekao da zapad podržava Vučića? A ja mislio Putin ga drži na vlasti , kako nas stalno ubeđuju Čongradin , Safeta, Jasmina i Kišjuhas.

  13. Potpuno se slažem sa konstatacijom iz naslova.
    Treba im da uradi ono što je davno obećao. A sada neće niko drugi da obeća to što im treba.
    Vučić se batrga, ali sada nema kajanja.

  14. Nisam siguran da je zbog Kosova Vučić važan Zapadu. To je gotova stvar, a ostatak se može završiti i sa pobednikom Vučića. On im je bitan za ostala ponižavanja i optuživanja Srbije za sve i svašta. A sve dok je Srbija u tom položaju, oni nisu krivi za sva zla naneta srpskom narodu.

  15. Bravo Petre kratko,jasno,istinito,ali oni nemaju obraz da priznaju greske. I dalje će narodu prodavati maglu i ko zna dokle će nas dovesti.

  16. Koji ste vi prevaranti! Što ne objavite moj komentar o desnici kao pravim i jedinim čuvarima Srbije??? Pa posle cenzure jednog komentara, ko više da veruje u vašu demokratiju? Uostalom stari Grci su izmislili demokratiju ali su prvi oni rekli da je to najgore plitičko uredjenje. Ni Sparta ni Atina ni ostali gradovi nikad nisu imali demokratiju. To je ono kada dva ludaka mogu da preglasaju Teslu. A vi ste se pokazali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.