Danijel Server: Vlada Kosova ima pravo da traži promenu registarskih tablica, a Srbi sa severa će možda koristiti tablice Raške

Ostavite komentar


  1. Ko je uopšte Danijel Server? Kosovo ima pravo da reguliše izdavanje registarskih tablica ukoliko je legalna država. Legitimitet državnosti je upitan.

  2. Kad bi ovaj Danijel savetovao kako da uložimo ušteđevinu, siguran sam 100% da ga niko ko je pri zdravoj pameti ne bi poslušao. A zašto se non-stop objavljuju njegova smatranja o životu u zemljama sa kojima on nikakve veze nema – to niko
    živi ne zna.

  3. Kada je ovaj čovek rekao nešto dobro o Srbiji i Srbima. Mišljenje ovog „objektivnog“ čoveka me ne zanima.

  4. Ne postavlja se pitanje da li su imali pravo da nas bombarduju i da nam otmu Kosovo,sad imaju pravo bas sve!Da li je moguce da neko bude ovoliko bezsraman i ovoliki cinik?!

  5. Ko si Ti Danijel Serveru da dijelis pravdu ns Kosovu? Dijeli pravdu gdje si poniko, Kosovo je srpska zemlja.

  6. Kada bi mi ovaj covek popodne rekao da je dan, ja bih pogledao u nebo da prpverim. Totalno neiskrena osoba

  7. KOSOVO JE SRBIJA!!!! A AKO KURTI HOĆE PO NJEGOVOM NEKA SELI I SEBE I ALBANCE ILI KOD EDIJA RAME ILI KOD DŽOA BAJDENA

  8. Kosovo nije priznato od strane Ujedinjenih nacija. Ako ga UN ne priznaju kao državu, iz čega crpi svoja „prava“?

  9. Neka on da državu albancima tamo u americi, tamo ih ima više nego u Srbiji. Mislim da im tamo ne daju ni da govore albanski.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.