Darmanović: Nećemo dozvoliti mešanje Srbije u unutrašnja pitanja Crne Gore

Ostavite komentar


  1. Moj predlog je sledeći: neka se svi srnogorci koji žive u Srbiji vrate u otadžbinu, a ima ih više u Srbiji nego u otadžbini, i da vrate „kadrovske“ stanove koje im je država Srbija dala, a neka srbi iz takozvane demoktratske crne gore dođu u svoju otadžbinu.

    1. E kako volite da ćerate. Mislili ste da ćete tako u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Kosovu… Kad, ono, međutim… I, ne zaboravite – da vam nije bilo pravih Crnogoraca (od Peka Dapčeviča, pa nadalje), pitanje je na što bi Srbija danas ličila… Ali, vi ste izabrali Miloševića, i onda je sve pošlo po đavolu… Đinđić je pokušao da spasi što se spasiti može i nijeste mu dali, ali sad imate Vučića i srećno vam bilo!

      1. @Posmatrač sa strane

        A odakle je Milosevic? iz Crne Gore. I jos nesto, imas ti Mila Djukanovica, bivseg pomocnika Slobodana Milosevica, tako da brini ti o tome gde ste i kako cete zavrsiti. Komentari su ti kao da se javljas iz Svedske ili Norveske a ne iz tog Milovog feuda.

        1. Ogledalce, ogledalce, Crna Gora se ne miješa u poslove Srbije i najmanje što bi bilo korektno je da se Srbija ne miješa u poslove Crne Gore. Samo toliko…

          1. @Posmatrač sa strane

            Priznavanjem albanske paradrzave na Kosovu, podrzavanjem te paradzrave da dobije clanstvo u medjunarodnim organizacijama Milova drzava se i te kako mesa u unutrasnje poslove Srbije. Da li je Srbija mozda podrzala otcepljenje dela Crne Gore gde su Srbi vecina?Srbija je maticna drzava Srba te samim tim je i odgovorna za srpsku manjinu u okolnim drzavama i ima svo pravo da je stiti od fasistickih tendencija u tim drzavama kao i da stiti sopstvenu kulturnu i versku bastinu od otimanja od strane jednog diktatorskog rezima. I na kraju, cesto spominjes mesanje u tudje poslove a ti sam ne silazis sa srpskih sajtova i komentarises u tudjem dvoristu. kapiras sopstveno licemerje?

    2. Nisu ljudi saksije da ih neko premjesta. Da li bi se Srbi, koji zive bilo gdje, vratili u Srbiju?A i ako bi, sta bi s njima? Lako je teoretisati. Kakva teorija?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.