Demokratska stranka Srbije obeležila Đurđevdan

Ostavite komentar


  1. Na kakav nivo je spala stranka o kojoj je reč govori i priložena fotografija oronule zgrade i otrcanog ulaza u prostorije iste sa sve upaljenom neonkom i to usred dana. A, to da su bili na okupu i ovi i oni u to ne sumnjam jer kada ima mufte krkanluka (odakle im pare za to?) onda i sirće postane dobro vino. Teška smo mi provincija i to po svim pitanjima.

    1. Ја бих пре рекао да је уредник Данаса одабрао баш ту фотографију на којој се круни малтер, а да постоје и фотографије на којима је све ново и уредно.

    1. Ви се никад нисте најели на слави и били пуног стомака?

  2. Na kakav nivo je spala stranka o kojoj je reč govori i priložena fotografija oronule zgrade i otrcanog ulaza u prostorije iste sa sve upaljenom neonkom i to usred dana. A, to da su bili na okupu i ovi i oni u to ne sumnjam jer kada ima mufte krkanluka (odakle im pare za to?) onda i sirće postane dobro vino. Teška smo mi provincija i to po svim pitanjima.

    126 3

  3. Srbija i dalje mentalno zivi u mracnom srednjem veku kad je crkva imala veliku ulogu u drustvu. LOL …. neko treba da im kaze da je 21 vek.

  4. Странка је потонула, чисти „Титаник“! На градским изборима у Бг, где су по традицији најјачи, целих 1,1% освојених гласова! Срамота, бре. Да М. Јовановић поднесе оставку. Одмах. Сместа.

Ostavite komentar


Politika

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći 9

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći

Jedino objedinjena opozicija je kontrateža režimu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ona nije smela da "nasedne" i da se pocepa, istakao je večeras marketinški stručnjak Igor Avžner i dodao da podržava izlazak ujedinjene opozicije na izborima u Novom Sadu, dok u drugim mestima gde je ona razjedinjena nema ni logične, ni matematičke šanse da pobede Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.