Deset najvažnijih rezultata Vlade

Ostavite komentar


  1. Dobro je da su konačno uklonili novogodišnji nakit i Jelku barem nakon Vučićevog rođendana tako da Beograd nije okićen dočekao i danđnjih 65 dana rada Vlade u godini, iako većinu navedenog u ovom članku sigurno nisu uradili!

  2. Kažu poboljšan standard građana. Eto ja sve do sada mislio da sam građanin.

  3. Kada procitah sta je sve vlada ucinila za mene osetih se mnogo:
    1. Bogatije
    2. Doingovanije
    3. Investirovanije
    4. Obrazovanije
    5. Digitalizovanije
    6. Stambenije
    7. Zdravije
    8. Porođajnije
    9. Bezbednije i
    10. Integrisanije
    Od siline uzbuđenja prođoh pored jednog kontejnera a da nisam ni pogledao da li u njemu mogu da nađem nešto za doručak, ili kakve stare cipele.

  4. Koliko god pojedinci u drustvu bili skepticni, aktuelna vlast je dosta toga uradila, iz svih prilozenih stavki gore u teksu stoje dela.

  5. Vlada nije ništa (ili skoro ništa) uradila u predhodnoj godini. Uspešno je samo povećala namete na građanstvo. Sve je samo poskupelo. Sloboda medija nikad manja, korupcija nikad veća. Potpisuju se kojekakvi memorandumi „da će biti…“ i na tome se uglavnom završava.
    Vlada je bila najuspešnija u obećanjima: „do kraja godine…“, „uskoro…“, „samo što nije…“ i sl. I naravno: „za sve to možemo da zahvalimo Vučiću“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.