Desnica održala jednočasovni protest ispred zgrade Vlade, najavili pravne korake protiv Vučića

Ostavite komentar


  1. Skupa, pa da se saberu svi koji su ,kao nesto blokirali,nema ih vise od dvesta.

  2. E pa svasta,zinulo dupe za vlast i fotelje i to ti je.Sta sad i ovi sa dvojnim drzavljanstvima i njihovi ljubimci zele da upropaste drzavu Srbiju.Zele da je unazade,a kada se priznavalo Kosovo nigde ih nije bilo a opet AV je kriv i tada.Kriv je i sto su fosle investivije,sto du podignute plate i penzije,sto se narod zaposljava,a nesto smo zaboravili….ko bese Zutu kucu branio i govorio da je laz,ajde malo pogledajte snimke.Ajde malo protestujte ispred zapadnih ambasada i blokirajte njih…junaci…pustite ovaj narod je glasao za sada,a bice izbori ponovo na vrema samo konzesus narod trazi od 10 pa navise…

  3. Joooj, pored ovakve opozicije ovaj ce da vlada jos 20 godina. Oni bi sad ovako: bolje rat nego pakt bolje grob nego rob. E pa nisam ni za rat ni za grob, hocu da zivim normalno a raznorazne nase budalastine koje su nam obelezile 20-ti vek da nam se nikad vise ne ponove.

  4. Kakvi crni desničari.To je ojadjen narod koji je shvatio u čemu je problem da počinje palako da se rastura zemlja.Kad bude većina shvatila,vi više nećete imati posla,odnosno nećete postojati!

  5. Зашто „десничари“? Да сам био у БГ био бих и ја, ачли нисам десничар него зато што сам Србин и волим Србију.

  6. Sve uredno snimiti , identifikovati i udeliti im karte za Vladivostok u jednom smeru. Kraj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.