Diplomate: Moguće da je Bler ugovorio susret Vučića i Pompea

Bivši britanski premijer prisustvovao Vučićevim razgovorima sa zvaničnikom SAD, tvrde mediji

Ostavite komentar


    1. Jako važan sastanak Predsednika jedne države sa Zamenikom Pomoćnika Državnog sekretara neke druge države…Pa gde je tu nivo ?

  1. jadno i bedno da te savetuje covek koji je bio glavni zagovornik bombardovanja srbije, ubistava vojnika dece i gradjana srbije. ko ima imalo ponosa i karaktera ne bi to sebi dozvolio.

  2. Da li Bler ili neko drugi svi ti razgovori nemaju smisla bez slobodnih medija , izbora Skupštine , institucija. Razgovori o svemu posle punog demokratskog kapaciteta.

  3. Bitno je da se razgovori nastave i da se takse ukinu,Amerikanci imaju veliki uticaj na Albance i mogu to uciniti.

    1. Pa zašto se stalno priča o taksama ko da je to važno jer roba ionako stalno stiže našem narodu na Kosovu…Mnogo je bitnije, a to se ne spominje, što su Albanci formirali miliciju i vojsku Kosova (2018god). Što su dobili medjunarodni broj i što su postavili svoju carinu na severu Kosova (2017 god)..

  4. Можда се Блер покајао па хоће да нам помогне или су га светски моћници угурали као чувара шиптарских терориста и злочинаца да се не договори нешто лоше по њих?

  5. Pa Drazo kad ti nisi hteo,neko je ipak mislio na Srbiju….sledeci put preduhitrite Blera….sramota da taj sad vise brine o Srbij…..

  6. Ja mislim da su ga Amerikanci pozvali na raport, da ga priupitaju zašto ne isporučuje ono što im je na tajnim, noćnim sastancima u američkoj ambasadi obećavao pre nego što je došao na vlast. A on se upišao od straha pa je poveo Blera da ga drži za ruku.

  7. Ova sadasnja vlast,bi i Hitlera da je kojim slucajem,preziveo 2.svetski rat angazo vali za savetnika,pod obrazlozenjem da nije bitno sta je nekada radio,jer on boze moj sada radi zbog novca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.