Ditman: Pre ulaska u EU Srbija mora da reši problem Kosova

Ostavite komentar


  1. Глсподин Дитман изгледа није обавештен да је Србија разрешила проблем Косова и Метохије још 1913 године Букурештанским миром.

  2. Cak i tada, cak i nakon sto prizna Kosovo, ne verujem da ce genocidna srbija ikad postati clanica EU. Ko bi primio takav narod u svoje drustvo?

    1. @La Stinche
      Da imas elementarno obrazovanje i makar zavrsenu osnovnu skolu znao bi da su clanice EU jedna Nemacka koja u svojoj istoriji ima nekoliko izvrsenih genocida, i to pravih genocida a ne izmilsjenih i propagandistickih kao sto je taj navodni izvrsen nad Albancima nakon kojeg se broj Albanaca na Kosovu jos i povecao, da je dugogodisnji clan bila i jedna V. Britanija sa dugom listom genocida izvrsenih u svojim kolonijama, Belgija sa svojim zlocinima po kolonijama ili jedna Hrvatska sa svojom ustaskom prosloscu, Jasenovcem … U odnosu na njih Srbija je pravi amater i moralna gromada. Preporucujem ti posetu cika doktoru da te pregleda i krene sa terapijom i ako terapija uspe, da upises osnovnu skolu i da ucis, ucis, ucis…

  3. Ne treba nista preko kolena. EU nece ni postojati za 10 godina a mi u kalifat necemo.

  4. „…Važno je da Srbija i Kosovo reše probleme, jer mi u EU ne želimo konflikte među zemljama. Istorija nas uči da nerešeno pitanje granica izaziva probleme, a to ne želimo, tako da je tačno da pre članstva problem sa Kosovom mora da se reši…“

    Ovaj ambasador ne zna gde se nalazi, kako u vremenu tako i u prostoru. Prvo, Kosovo nije zemlja niti država jer nije priznata u UN. Drugo, to je okupirani deo teritorije Srbije i to uz pomoć zemlje odakle je ovaj ambasador a sa okupatorima se ne može pregovarati o nečemu što je oteto.
    Treće, Kosovo se SILOM stranog okupatora održava kao privid države koju ne priznaje pola sveta uključujući i dve velike sile i samo je pitanje vremena kada će se ta lažna tvorevina urušiti a sada se traži od nas da toj okupaciji damo neki legalitet jer znaju i oni da bez Srbije rešenja nema. Pravo pitanje je zapravo to šta nam AV sprema a vrlo brzo čemo saznati da li je on izdajnik ili patriota, da li je postavljen za predsednika po nalogu ili po slobodnom izboru.

    1. Nije bitno ko je priznao Kosvo… Priznala ga je EU(oni glavni, koji se pitaju) a mi, navodno, hocemo u EU… Problem je sto nijedna vlast u Srbiji, ukljucujucu I ovu, ne zeli EU integraciju …

  5. Bilo bi sjajno cuti od nemackog ambasadora odakle ta opsesija otcepljenjem Kosova od Srbije kod Nemaca. Prvi pokusaj je bio za vreme Hitlera kada su Nemci zajedno sa albanskim drugarima osnovali cak i SS diviziju Skenderbeg, proterali 100.000 Srba, ubili oko 10.000, spojili Albaniju i Kosovo. Tada taj Nemacki projekat nije uspeo zbog poraza Hitlera pa bi bilo dobro saznati zbog cega Nemacka ponovo pokusava isto?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.