DJB: N1 i Danas rade propagandu za bivšu vlast (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Dragi „Danas“,
      Uglavnom čitam Vaše tekstove i mogu da primetim da je ovaj prvi od početka krize koji se odnosi na stranku DJB. Nasuprot tome Saša radulović je redovno davao konferencije od kojih ni jednu niste ispratili, a ti ale su se svih aktuelnih tema sa stavovima koje lično podržavam i zato mi je upalo u oko da nemate tekstove koji meni lično prijaju. Vi ste jedna od novina tipa krivog ogledala.
      Isto važi za N1. Naime kada je poslanik Dr. Ševarlić odlučio na štrajk glađu, a za njim Radulović i SNS, N1 je napravio sledeći prilog u dnevniku u 19h: 20 min. SNS, 5 min. Obradović I 10 sekundi dr. Ševarlić. Pored jasne komedije koju SNS pravi od štrajka glađu niko nije od N1 mogao da čuje prave razloge očaja koji je naterao gospodina i doktora nauka Ševarlić na čin štrajka glađu i ličnog žrtvovanja za dobro Srbije.
      Isto i „Danas“ to radi stavljajući u prvi plan izlizane teme, bez oštrice i bilo koje jasne boje osim crveno belih pruga Američke zastave.
      Pozdrav
      Milutin

  1. DJB treba da shvati, da ih ljudi ne dozivljavaju kao opoziciju. Vi ste neka vrsta trojanskog konja.
    Stalno se trudite da dokazete da ste opozicija, a svaku priliku koristite da olajavate opoziciju.

    1. A ko to DJB ne dozivljava kao opoziciju.To je ISKRENO OPOZICIONI POKRET,koji je svima trn oku.Da ne bih djilasa dozivljavao kao iskrenu opoziciju.Ako izadje na izbore DJB ce dobiti duplo vise glasova od kompromitovanih bivsih politicara-UPRKOS KAMPANJI KOJU PROTIV NJIH VODE I VLAST I OPOZICIJA.

    2. Podrška za DJB. Ovo nije u redu što rade sa N1, ometaju unapred zakazanu konferenciju za štampu u 13 h koja se održava inače svaki dan od 15. marta a pri tom nijednom nisu istu preneli na svojoj televiziji.

  2. Neverovatna pojava. Usao u politiku da bude Vucicev ministar i od tog trenutka glavna opsesija su mu oni koji nisu uz vlast, kako opozicija tako i mediji koje vlast ne kontrolise. Bas los covek.

    1. Zapravo pre nego sto je po tvom vidjenju usao u politiku Radulovic je radio izmedju ostalog kao saradnik agencije za borbu protiv korupcije, takodje drzao je treninge za tuzioce, kao i policijske inspektore u oblasti privrednog kriminala. Potrazi na internetu da vidis da li je tacno. Zatim je pozvan u vladu Srbije kao ekspert, kao pre njega Lazar Krstic, Bozidar Djelic. Skoro da je jedini ministar koji je podneo ostavku zbog ne slaganja sa nalozima vlasti. Veci deo svoje karijere je ostvario u inostranstvu, zbog uspeha kompanije koju je pokrenuo i kasnije prodao dao je intervju za CNN 2001 godine, softver koji je radio prodao je ADOBE kompaniji (izguglaj i to bice ti lakse). Ako je to los covek sta onda rade dobri ljudi? Ako biramo od losih vlasti i gorih kako ce nam biti? Hvala na odgovoru.

      1. Dzaba pitanje….ja sam isto imao par pitanja ovoj osobi, ali su mi obrisali komentar. Ocigledno je da to sto prica Radulovic, ima velike istine. Ko mislim u demokratskom sistemu cenzurise komentare??? Pa ako nema psovki i uvreda zasto?
        Direknost i istina boli eto zasto.

    2. Petar, vi niste tu da polemišete i argumentima komentarišete već da sprovodite propagandu vlasti napadima na sve koji drugačije misle.

      1. Nemoj tako.Milorad je bas nacitan.U pauzi dok zdere sendvic,procitao je Informer i telegraf a stigao je i da pogleda vesti na Pinku.

  3. Ako nema razlike izmedju vlastoljubivih televizija i N1, ako nema razlike izmedju Danasa i Informera, kako DJB vec neko vreme otvoreno govori, onda je vise nego ocigledno da izmedju Vucica i njegovog ministra Radulovica zaista ne postoji sustinska razlika. Princip je isti, sve su ostalo nijanse.

  4. „Jedina razlika koja postoji između televizije Pink i Informera s jedne strane i televizije N1 i Danasa s druge strane, jeste to što prvi rade propagandu za sadašnju, a drugi za bivšu vlast.“

    Jadan Radule, njega kao bivšu vlast koji želi da bude sadašnja vlast niko ne voli.

  5. Radulovic je 100% u pravu!Kad tad ce svi urednici biti pozvani na odgovornost!

  6. A svojevremeno sam mislio da je baš kul lik i čak i glasao za njega na jednim izborima.
    Sad vidim da se svakom izjavom sve više gubi. Kao, svi rade neku propagandu, neki za bivšu vlast, neki za sadašnju, samo nike ne radi nikakvu propagandu za njih pravedne i besprekorne vitezove! Jadni oni, niko ih ne volim svi ih mrze zato što su jedini u pravu! Ma, nije nego…

    1. Ukoliko imate vremena da pisete po vama argumentovane komentare onda bi prvo trebali imati vremena pogledati sva njihova izlaganja i na osnovu toga nesto napisati.

  7. Hvala Danas sto brisete komentare koji naravno podrzavaju isto ovo sto Radulovic govori. Cenzura tipa Informer. E’ gde mi zivimo.

  8. ‘Dosta je bilo’!
    ‘Da ovi odu a da se oni ne vrate’!
    Pozdrav Hani Adrovic.

  9. Danas jel vam to ovaj veseli urednik Draza odredjuje koje komentare da objavite? On je covek jako (malo) duhovit i prepametan, ali u cijem interesu? Nije nista manje naucio da prezivi od ovih pre njega. Ako ste RTS, onda ste jako mali RTS… Jel frka Drazi da se to objavi?

  10. Znaci ne podrzavam Radulovica 100% – ali na izborima bi pre glasao za njegovu stranku nego z abilo koju drugu.
    Lik ja u ovom snimku 83% upravu….malo je mozda preterao (emocije ga sustigle) ali skoro sve receno je na mestu.

  11. N1 u poslednje vreme radi praktično protiv opozicije i u korist Vučića. Denstallirao sam njihov portal na telefonu. Inače već nekoliko nedelja moje kritičke komentare upućene vlastima neće da objave. Nije pomoglo ni obraćanje mejlom direktoru Jugoslavu, koga sam obavestio o postupcima njihovih administratora…
    Šta je razlog promene i zašto odstupaju sve biše od profesionalnih standarda, ne znam, ali ostaje činjenicacda to više nije ona N1 koju smo doskora gledali!
    Imam zamerke i Danasu, pisao i argumentovao, ali ostalo je bez odjeka i pored toga što sam redovan čitalac i kupujem Danas svaki dan… Zamerke su bile dobronamerne i čisto profesionalne prirode, s obzirom da sam bio dugogodišnji novinar i urednik „najstarijeg“ lista… Pozdrav V. D.

  12. Pohvala za Danas koji je iako je prozvan, preneo celu izjavu i činjenice o događaju koje je novinarka N1 zloupotrebila i netačno izvestila javnost o ovom događaju za koji u celosti postoji snimak na you tubu

  13. G. Radulovic je izneo svoje misljenje o medijima u Srbiji, i obrazlozio zasto tako misli. Jedan od osnovnih postulata demokratije, kao sto ovde svako moze javno da iznese misljenje o njegovom cinu. Naravno, da bi dobio vise medijske paznje, korisnije bi bilo da se novinaru uneo u lice, pritom zvizdao i pokusao da ga/je udari. Ali nije, i zato nece dobiti vise medijske paznje od neandertalaca kako iz vlasti, tako i iz opozicije, ujedno stubovima plutokratskog drustva u kom zivimo. Na gradjanima je odluka dokle cemo prihvatati kroz medije serviranu drustvenu ‘realnost’, nije nam kriv DJB za istu.

  14. DJB me strašno podseća na one grdne tetke usedelice raspuklog glasa, koje na svaki pomen udaje izgovaraju da su one mogle da se udaju da su htele, a i da sada imaju ponude u svojim ranim sedamdesetim… Jednostavno, nema dovoljno dobrog i dostojnog njih. E, isto tako kao što su one neudate “iz principa i visokih kriterijuma”, tako je i DJB opozicija. Grdno i raspuklo i prilično sa tužnim samoobmanjivanjem.

  15. Dakle „Dosta je Bilo“ , i Sasa Raduloviću, ova Vaša GLUPOST je prevršila svaku meru .
    Vi postajete apsolutna , doduše sporedna smetnja, promenama u Srbiji ka demokratiji, ko god je rešio da „za istu Podmetne. svoja leđa…IZ..Bori… .SE .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.