DJB: Nasilje u skupštini

Ostavite komentar


  1. Rekao vam covek istinu, ali ocigledno da vas ona boli pa se sluzite lazima da vam je skocio rejting, mozda i jeste ali u snovima!

  2. 40 posto, još uvek je veliki procenat, treba da padnu ispod 30 posto kao 2012.godine.

  3. Meni ovo deluje po malo smesno. No, dobro, ako nece niko da im dize cenu, moraju sami sebi.

  4. Ma o kakvom nasilju ovaj Radulović govori? To kad ti neko kaže istinu nije nasilje, nego jednostavno baš to…istina.

  5. Posle svega što je izašlo na videlo o Raduloviću oni pričaju o nekom rejtingu. Pa, pljuju ga i sopstveni članovi, postali su kao rijaliti program.

  6. Hoće li se ovi okaniti jednom SNS-a? Zar je moguće da toliko zavidite na uspehu SNS-a?!

  7. Ovi iz ovog pokreta nemaju pojima.Napadaju jedinog pravog i poštenog a nadasve humanog čoveka kakav je prepodobni Vučić.Evo priča se da će da apeluje na svoje članstvo i botove da svi uzmu donorske kartice i da doniraju svoje mozgove jer su uglavnom ganc novi i nekorišćeni.Doduše verovatno su zaribali od nekorišćenja ali potez je stvarno human.

  8. Pa nije ti skupstina Srpsko preduzece koje si unistio sirom Srbije. Tu su malo jaci igraci!

  9. Радуловићеве страначке колеге разоткривају и износе у јавност све мутне радње њиховг председника, почевши од мигрантске позиције, статуса грађанина SAD, веза у тајним службама, противзаконитих радњи стечајног управника, са захтевом да се он извини члановима своје странке као и свим грађанима Србије.

  10. Ne znam ko je glasao Radulovica i kako je presao cenzus,njegov pred izborni skup nisam ni jedan video.

  11. Kako mogu da izjavljuju ovakve gluposti a drze se za neku kao vaznu opoziciju. Uzas.

  12. Sasi se ljulja stolica u stranci koliko vidim. Bas ga briga sada moze da se vrati u Ameriku, porez je placen.

  13. Питам се ко још може да верује било коме из покрета ДоЈеБи кад како отворе уста износе лажи и обмањују грађане. Радуловићеви чланови пљују по њему и траже да се он смени и повуче са места председника странке, а самим тим изгубио би место посланика. Постоји велика стрепња Радуловића да се то не догоди јер онда губи имунитет и мора одговарати за све своје мутне радње.

  14. Ne mogu oni da podnesu uspeh SNS-a, zato i pokušavaju toliko da ih blate, pa izmišljaju svašta nešto.

  15. Najsmesnije mi je od svega kako ovi iz DJB-a misle da su gradjani glupi i da ne shvataju kakav je i ko je Sasa Radulovic.

  16. Питам се ко још може да верује било коме из покрета ДоЈеБи кад како отворе уста износе лажи и обмањују грађане. Радуловићеви чланови пљују по њему и траже да се он смени и повуче са места председника странке, а самим тим изгубио би место посланика. Постоји велика стрепња Радуловића да се то не догоди јер онда губи имунитет и мора одговарати за све своје мутне радње.

  17. Nje mi jasno koja ste to vi istraživanja vršili gospodine Raduloviću ,te ste došli do činjenice da je podrška Vučića pala ispod 40% i da je zbog toga on uznemiren.

  18. Čim mu se nešto ne svidja, odmah to proglašava nasiljem, iako to sa nasiljem nema veze.

  19. Ma kakvo nasilje, čovek je izneo istinite podatke. Nasililje vršite vi iz DJB i pokret Dveri jer se ponašate kao divljaci i iznoste laži i neistine.

  20. To je Radulovicevo misljenje,a njegovo misljenje niko ne uvazava.U Skupstini ima neistomisljenika ali nasilja nema.

  21. Slušao sam dotičnog Atlagića i celo vreme sam se pitao ko je ovaj čovek koji sebe čak naziva profesorom. Pa ljudi moji, dali je to moguće, uzviknuo je nekad davno M. Delić pa sam se i ja to isto pitao slušajući tog eksponenta SNS ovaca! Posebnost ovog profesora je alaukanje pri iznošenju nebuloza svog suseda, poslanika Rističevića kome je pod patronatom predsednice Gojković dozvoljeno ama baš sve. To je onaj Rističević koga je magarac svojevremeno doveo na nominaciju za predsednika države, ako se ko toga još seća!
    Ali da se vratimo tom Atlagiću, ministru u vladi SAO Krajine koji je svojom sposobnošću da se zavuče tamo gde normalan svet ne želi huškao narod krajine a onda prvi pobegao, jasno u Srbiju. I umesto da tavori sa svojim zemljacima negde u Borči ili gde su već izbeglički logori on se je, ili su ga ugurao(li) na beogradski univerzitet i narodnu skupštinu. I ja se pitam koga on predstavlja tamo? One što i posle 20 stak godina sede po onim, pomenutim kampovima ili onima koje u jednoj rečenici pomene i po tri puta. Jadan je i onaj koga takvi hvale a pravi su oni protiv kojih te protuve dižu glas!

  22. Просто невероватно (или није?) – два истоветна коментара (Раден и Бане), ћирилицом.
    Недостатак времена, маште или нешто треће? Ех….

  23. Ne razumem sta predstavlja verbalno nasilje u Skupstini, ako se neko drzi pravilnika o radu i postuje poslovnik.

  24. Radulović je opet, po ko zna koji put, pobrkao lončiće.Čim je čuo da je dotični poslanik počeo da postavlja pitanja tuzilastvu i policiji u vezi sa malverzacijama i proneverama Radulovića, odmah je brze bolje reagovao misleći da će na taj način izbeći odgovornost za sve te soje nezakonite opostupke.

  25. Pa kad ne mogu novinari da dodju do odgovora bolje da neko u skupštini postavi pitanje o proneveri koju je počinio Radulović.

  26. Niko ti nije kriv Raduloviću što si se uvek bavio sumnjivim poslovima, kako su npr. propala sva preduzeća u kojima su bio rukovodilac, kako je tvoja stranka prešla cenzus sa šačicom birača…?

  27. molim redakciju da me zaposle kao moderatora lista Danas,da im pokažem kako se moderiraju botovi avav firera !

  28. Verujem da ce se uskoro pred sudijom naci i sam Radulovic da odgovara za sve one katastrofalne privatizacije u kojima je bio stecajni upravnik.

  29. Svi dobro znamo kakvim se sve mahinacijama sluzio Sasa Radulovic kako bi prevario svoje glasace na izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.