DJB: Protesti treba da imaju zajednički cilj da se obore falsifikovani izbori

Ostavite komentar


  1. Tako je. Steta sto ga ni N1 ne pusta jer nije po volji globalista. I da se oalobode svi uhapseni!!!!

  2. Lažni izbori daju. Lažnu škupštinu. Lažnu vladu. Lažne funkcionere. Laž nikada nije rodila istinu nego novu žaž. Treba pitati licemerje iz eu da li oni u svojim zemljama imaju izbore. Ako imaju da li se sprovode kao u srbiji ili drukčije.

  3. Da nije nepotrebno desničario i, na taj način rasterao veliki broj svojih pristalica, danas bi DJB bio u Parlamentu…

    1. Ako ja treba da izadjem na ulicu da bi vama partijcima stvorili uslove da ponovo budete poslanici i funkcioneri, jer mi nepartijci nismo podobni za funkcije, mogu da vam kazem samo ovo: izvedite clanstvo, srusite koga hocete, i uzivajte sa partijskim drugovima u vlasti. Mi radnici bez partije koja bi nas vodila za vas da se borimo necemo.

  4. Radulovicu, pa ZAŠTO STE UČESTVOVALI NA FALSIFIKOVANIM IZBORIMA???

  5. E zato si ti druže propao. Gledaš samo svoj interes i interpretiraš zahteve građane na potpuno nebitnu stvar. Sve i da se ponove izbori pregaziće vas još gore. Bez slobodnih medija nema ni slobodnih izbora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.