DJB: Vlada plaćala lobiste u SAD

Ostavite komentar


  1. Kao da bi Pokret DJB radio drugacije. Prvo bi uzeli milionce da plate porez svog vodje pa tek onda sve ostalo.

  2. Mislim da je lobiranje sasvim normalna stvar u svetu koja je nama falila decenijama. Isto tako mislim da te informacije ne treba da budu dostupne siroj javnosti. Vreme ce pokaze da li se isplatilo lobiranje ili ne.

  3. Ako je ovo što tvrdi Radulović i tačno, u šta sumnjam, još uvek je mnogo bolje nego što neke pokrete, oganizacije, plaćaju baš ti, iz SAD ,da bi radili protiv svoje države.

  4. Dobro nam je svima poznato sta se desilo sa preduzecima u kojima je on bio stecajni upravnik.

  5. Da mi tebe lepo izrucimo SAD pa dok izucavaju tvoja poreska dugovanja od tebe nauce nesto o lobiranju?

  6. Da li su to sve lobisticke firme krive zbog tvog ne placenog poreza dosle na tvoju crnu listu?Ima SAD da nadrlja sto im dugujes!?Digni poslovnik i najavi povredu jelovnika!!

  7. Da li Radulovic ima konkretne dokaze i cinjenjice ili kao po obicaju pljuje pa Vucicu i vladi jer nista drugo i ne zna!

  8. Ma da Radulovicu, mnogo si ti bitan u Srbiji.Ne daji sebi na znacaju, niko ti ne veruje.A sa Amerima vidi sta ces, nece te spasti prica to sto si duzan im.

  9. Radulovicu, prvo ti lepo plati svoj dug SAD-u pa se onda pravi pametan do mile volje. Ko zna gde si sve duzan i koga si sve prevario po svetu. Brukas nas gde god stignes.

  10. Hahaha, Radulovic prica o novcu i SAD-u…kakva ironija, ne mogu da verujem. Radulovicu, jel smes da odes u SAD ili neku drzavu koja je u NATO alijansi? Mislim da bi momentalno bio uhapsen. Koliki si ti jadnik, ne verujem.

  11. Pre bi trebalo pitati Soroša i niz obavetajnih tajnih službi kako se Radulović dočepao statusa emigranta, pa državljanina SAD, pa firmi i stečajne mafije, dugova i guranja u srpski parlament.

  12. Auuuuuuuuuuu, što bi rekli Atlagići, Rističevići, Babići, Đukanovići, …… SNS poslanici kada "negoduju" u skupštini!

  13. Bravo, povezivanje SNS sa Klintinkom je prava opsena, pa novac za lobiranje, baš Radulović ima pametii ne za dve noge nego za četiri noge.

  14. Svi lobiraju. Nego Raduloviću kako si napravio milion dolara poreskog duga prema SAD?

  15. Ume li Radulović da nam kaže nešto što ne znamo, dosta nam je njegove demagogije i licemernih iskaza. Sujetan čovek ne vidi ništa pred sobom. Mržnja nikome nije dobrog donela

  16. Mislim da onih dvadesetak preduzeca u kojima je Radulovic bio stecajni upravnik najbolje govore o njemu.

  17. Naravno da naša zemlja mora da plaća lobiste, kad smo mali i neko mora da zastupa naše interese, ne bi bilo dobro da niko ne stoji iza nas.

  18. Srbija nikad nije imala ovakav spoljno-politicki ugled. Istrajava na svojoj politici,politici srednjeg puta izmedju Istoka i Zapada, a rejting i medjunarodni ugled stalno joj rastu.Ocito da je postavljena dobra strategija, da se takticki promisljeno postupa,imajuci u vidu prvenstveno interes Srbije.Sa lobistima, ili bez njih napredakje ocit.

  19. Lider ovog pokreta neka prvo izmiri obaveze prema SAD-u, neka plati porez, pa onda neka optužuje druge za nešto što nije tačno.

  20. Sadašnja vlada plaća lobiste da bi zastupali naše interese, a da je gospodin stečjni na vlasti prvo bi narodnim parama platio svoj porez, a posle bi plaćao samo ono što je njemu u interesu, a ne u interesu naroda.

  21. A dotični nije plaćao porez tim istim SAD, pa mu je sad sve vezano za njih mrsko, jer mu oni to sigurno neće oprostiti.

  22. Setilo se Radulović sad da nešto o tome kaže, kad je na američkoj listi neplatiša poreza i to u milionskom iznosu.

  23. Samo ti Raduloviću nemoj molim te pričati priče,jer svi znamo kako si ti radio,tako da su tvoje priče potpuno prazne i bez ikakvih ideja.

  24. Lobiranje je opste prihvaceno sredstvo koje se koristi za ostvarivanje ciljeva. Ne vidim u cemu je problem.

  25. Ovde komentare vise ne ostavlja normalan svet. Vi botovi ste kao najezda skakavaca, prvo ih ima svuda, a posle ostaje pustos.

  26. Svi lobiraju. Nego Raduloviću kako si napravio milion dolara poreskog duga prema SAD?

  27. Po komentarima bih rekao da nam je obrazovani sistem sve bolji…Ovakve mozgove treba nauciti da citaju i pisu. Sve pohvale za Ministarstvo prosvete.

  28. Lobiranje je sasvim normalna stvar u svetu,i ako je to tacno,pozdravljam.Naravno da ovo nisu teme za siru javnost,vec iskljucivo za vladu,koja brine o ciljevima Republike Srbije.Sasu necu komentarisati.

  29. Komentari dovoljno govore o stanju civilizacije u Srbiji. Pocevsi od neistina da je bi sve vreme u vladi a bio je samo 4 meseca i posle izostale podrske bas tadasnjeg premijera Vucica sam je dao ostavku sto se kod nas nikad nije desilo, pa preko potpuno izostale presumpcije nevinosti gde se Kurta i Murta smatra i sudijom i egzekutorom, pa sve do prostackog jezika koji nije primeren ne samo ovom listu nego uopste stampi! Na zdravlje Srbijo ovakva kakvi si prostacka!

  30. Neka institucije odrade svoj posao.Ovo što navodi DJB su ozbiljne optužbe i ne treba ih tek tako izgovarati bez krupnih dokaza..

  31. Svi vi, koji pisete negativno, po zadatku, o pokretu " Dosta je bilo", znate da je postojece stanje neodrzivo i niste srecni sto ste primorani da radite taj odvratan posao. Izbori su tajni, te mozete da glasate za svakoga drugog, pa i za DJB i niko nece znati. Moramo se spasavati iz ove rupe, koja je svakim danom sve dublja.

  32. Ja neznam sta danasovci jos hoce pa beli listici su pobedili ovo je vlada Cercil-DeGol uzivajmo.

  33. Molim pametne da više ne popuštaju, jer situacija postaje nepodnošljiva.

  34. lobiranje je ozakonjena korupcija po sistemu ako platiš ja ću da te podržavam

  35. Ovo je stvarno smesno,ja stvarno ne znam kako Radulovica nije sramota da prica ovakve besmislice…Jos on da pominje trosenje novca u nepoznate svrhe…Prica covek o sebi.

  36. Bas da su Vlada Srbije i Miskovic placali istu lobisticku kucu je neverovatno. Radulovic opet izmislja.

  37. Od 63 do sada objavljena komentara 5 su napisali citaoci Danasa, ostale pisu botovi "skolovani" na Informeru i Pinku.To je dobro jer ce mozda nesto i nauciti citajuci Danas /da razlikuju istinu od lazi/ ali ce i nasmejati prave citaoce Danasa koji citaju komentare.Jednog dana ce se stideti svoje botovskeproslosti, makar i kao njihov lider posle dvadeset godina, za vreme kad je bio ministar u rezimu Slobodana Milosevica.

  38. Lobiranje i angažovanje lobista zarad naše koristi je uvek bilo prisutno u našoj politici. Ne vidim šta je sad trebalo da bude sumnjivo osim Radulovićeve želje da bude umešan u odabir lobi grupa.

  39. kad vidim botove ovde,ospe dobijem,Gnusaju se lista Danas,najradije bi ga pretvorili u Informer,ali po direktivi stranke lupetaju samo. Srbija je ovo gora no u doba Milosevica. Vucica ce ovi brnaiti do poslednje kape krvi jel su fanatici kao isis,da se ne lazmeo.Da Sam bog,Hrista sidje na zemlju i kaze ovaj AV ne radi dobro,ovi fanatici bi ga ispljuvali.

  40. Evo ga ovaj sto je pobegao iz Amerike jer nije platio porez. Vidim ja da ce DJB imati zajednickog kandidata sa DSS-om i Dverima.

  41. Ja nisam nikakav bot i ne bih znao da objasnim sta to uistinu znaci. Nisam pristalica Radulovica niti bilo kojih aktuelnih politicara i stranaka jer su sve problematicne i nenarodne. Ali, sve ovo sto je rekao objasnio je precizno, sto govori da je dobro sve istrazeno i da ima dokaza. U protivnom ne bi se on izleteo sa takvim tvrdnjama. To sto je kao stecajni unistio neka preduzeca morao je jer je radio po zadatku aktuelne tadasnje vlade koja je imala nalog od "mocnika " da se tako uradi. nasa vlada ne odlucuje ni o cemu i zna se ko vuce konce. Taj navodni poreski dug je izmisljen od strane SNS-a i stvar je jasna. Ne zaboravite da je upravo on najopasniji po aktuelnu vlast a nije to ni Seselj, ni Obradovic ni bilo ko treci.

  42. Botovi, kada ce te Vi da prijavite i izmirite poreske obaveze, drzavi Srbiji. Tek tada mozete da komentarisete tvrdnju Radoviva.

  43. Meni nije jasno,zašto premijer plaća neke firme za lobiranje funkcionera,kad se i sam Vučić ne sekira kad puni sve stranice medija,kao glavni govornik,a uz to im plaća savetodavce u našoj bogatoj zemlji?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.